2777
2789

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

اره شنیدم گفت بایدکنار بیایم 😭😭😭😭

۱۴۰۰/۱/0۲....از امضام رد نشو راخت بیا یه دقه😢. ... 1399/۱۲/۱۴بچه ها من جیگر گوشمو از دست دادم دعا کنید خدا باز بهم ببخشه و واسه آروم شدن داغ دلم صلوات بفرستید لطفا... 1399/۱۲/۰۴امروز صدای قلب معجزه خدارو شنیدم😍.   ..  1399/۱۱/۱9 من امروز فهمیدم مامان شدم دعا کنید‌سالم‌و سلامت بغلم‌بگیرمش .الهی‌قربونش بشه مامانش ک‌خیلی دلش‌میخواد ‌یه‌ کاکل زری خدا بهش‌بده.خدایا کوچیکتم‌‌ یه سالم و نمکیشو ب‌منم‌بده 😊واسه خوشبخت شدنم و رسیدن به خواسته دلم یه صلوات مهمونم میکنید💚

مگه ما منتظر گفته رئیس جمهور هستیم؟

ما داریم مثل سابق کار و زندگی می کنیم. 

فقط راستش رو بخوای با کمی راحتی

دیگه مترو خلوته. اتوبوس خلوته. و حداقل از ازدحام و له شدن توی مترو نجات پیدا کردیم.

اره شنیدم.هر کی پولدار باشه فقط زنده میمونه.یکی اقوامه ما ی‌هفته هست بینارستانه،سنه بالا،ایمنیه پایین،با دستگاه زنده نوند و داره میاد خونه.تا الان نزدیکه ۵۰ ملیون خرج کردن

همه جا پول حرفه اول و میزنه

قبلا هم گفته بود از شنبه همه چی به حالت عادی برمیگرده برگشت؟

اون که کلا حرف مفت زیاد میزنه😊اما میگن ویروس حداقل ۱۸ ماه طول میکشه تا درمان وواکسنی براش ساخته بشه

💖💖من به تمام خواسته هام میرسم ...چون خدای بخشنده ای دارم 💖💖
مگه میشه تا دوسال ازخونه نرفت بیرون  خرجی و خورد و خوراک از کجا بیاریم؟

اون نمیگ نرفت ک داره میگ بریم بیرون از خونمون .بچه ها برن مدرسه میدونی چقد مریضیی زیاد تر میشه مدرسه دانشگاه وای خدایا

۱۴۰۰/۱/0۲....از امضام رد نشو راخت بیا یه دقه😢. ... 1399/۱۲/۱۴بچه ها من جیگر گوشمو از دست دادم دعا کنید خدا باز بهم ببخشه و واسه آروم شدن داغ دلم صلوات بفرستید لطفا... 1399/۱۲/۰۴امروز صدای قلب معجزه خدارو شنیدم😍.   ..  1399/۱۱/۱9 من امروز فهمیدم مامان شدم دعا کنید‌سالم‌و سلامت بغلم‌بگیرمش .الهی‌قربونش بشه مامانش ک‌خیلی دلش‌میخواد ‌یه‌ کاکل زری خدا بهش‌بده.خدایا کوچیکتم‌‌ یه سالم و نمکیشو ب‌منم‌بده 😊واسه خوشبخت شدنم و رسیدن به خواسته دلم یه صلوات مهمونم میکنید💚

بعد از گذشتن از بحران کرونا هر کشوری به مرور به زندگی عادی برمیگرده مثل چین

ولی نه زندگی عادی قبل کرونا

کرونا دنیا را عوض کرده تا زمانیکه واکسنش تولید و همگانی نشه دیگه همش باید رعایت کنیم چون ویروس فعلا هست

چین بحرانش تموم شده ولی بازم بعضی ها میگیرن و هنوز دارن به شدت رعایت میکنن

آینده ای میسازم که گذشته در مقابلش زانو بزند!......خدایا شکرت