2777
2789
دوست عزیز این چله روبزرگان تکذیب کردن وگفتن اصلا معلوم نیست اون شخصی که این متن رو میخونه کی هستش وو ...

چرا زیارت عاشورا خوندن رو میخاید جمع کنید 

اونی ک قراره با نرسیدن ظهور بعد این چله ایمانشو از دست بده همون بهتر ک از دست بده 

ن تــو آنــی کـــ همـــانــی،ن مــن آنــمـ ک تــو دانــی...

سالهاست که مردم دسته جمعی برای حوائج شخصی و جمعی این زیارت رو قرائت میکنن 

چ بسیار اشخاصی ک حاجت گرفتن 

و حتما هستن کسانی ک نگرفتن،ما مسلمانها اعتقاد داریم اگر خداوند صلاح بدونه چیزی و اعطا میکنه و اگر ندونه برعکس 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

یعنی بیکار بشینیم؟؟؟ مگه میشه اخه این چه حرفیه میزنید اخه

دوست عزیز وظیفه مونه تلاشمونو بکنیم واستغاثه بکنیم به امام زمان تا باقی مانده ی غیبت روخدابهمو ببخشه.

امااینکه دستوردادن زیارت عاشورا یافلان دعا حتماباشه این روباید یک استاداخلاق دستور بده چله گرفتن اونم به این گستردگی روحتما حتماباید یه بزرگی امرکنه.برین تاریخ رومطالعه کنین.

درحالیکه این چله رویه عده همینطوری اومدن تبلیغ کردن تواینستا!

انسانم آرزوست...
چرا زیارت عاشورا خوندن رو میخاید جمع کنید  اونی ک قراره با نرسیدن ظهور بعد این چله ایمانشو از ...

به هرحال از ماگفتن بود.برین بیشترتحقیق کنین.منم حرف بزرگان رو گفتم.میتونید صوت استاد مهدوی ارفع واستادعبادی روگوش کنین.

انسانم آرزوست...
به هرحال از ماگفتن بود.برین بیشترتحقیق کنین.منم حرف بزرگان رو گفتم.میتونید صوت استاد مهدوی ارفع واست ...

به هرحال از ماگفتن بود.برین بیشترتحقیق کنین.منم حرف بزرگان رو گفتم.میتونید صوت استاد مهدوی ارفع واست ...

توی همین کانال تلگرامی صحبتهای استاد رائفی پور هم هست

ک گفتن هر حرکت جمعی برای امام زمان حتی اگر از طرف دشمنان ما باشه مشکلی نداره

میتونید عضو این کانال بشید و شبهاتتون رو پاسخ بگیرید

من واقعا متاسفم برای کشور مثل اسلامی مون. در این چله فراگیر مسلمانهای 20 کشور شرکت میکنن و هیچ کجا انقدر سنگ ننداختن و اشوب ایجاد نکردن بجز کشور ما.. همش فرقه فرقه کردن شده کارشون...

حتی این رو هم سیاسی کردن!!!! از هر حربه ای برای دشمنی استفاده میکنن این چله کجاش ایراد داره؟ هرکس هرچی گفت شما میپذیرید..... کلام معصوم رو ترجیح میدید به افراد چی بگم دینی و غیر دینی یا در لباس دینی..

خود اقا امام عصر در عالم مکاشفه یا خواب گفتن زیارت عاشورا زیاد بخونید و توصیه کردن...... بعد میاید میگید چرا زیارت عاشورا؟؟؟ از کی ایراد میگیرید خجالت نمیکشید؟؟؟؟ خودتون رو وارد سیاست کثیف نکنید که گمراه کننده ست طبق روایت. در اخرت هممون نیاز به همین 14 تا نور معصوم داریم و همین زیارت عاشوراهایی که خوندیم 

فردی هم که این چله رو جلودار شده یک ادم معمولی بوده که میخواسته کار خیر کنه و کلی زحمت کشیده شده تا تبلیغ بشه در راستای فرمایشات معصومین و تاکیدشون به دعای فرج ... نمیدونسته میبندنش به سیاست و تهمت های همیشگی زده میشه. 

حتی کشورهای اروپایی استغاثه میکنن به حضرت مریم و عیسی... اما کشور ما....بی شرمانه جلوی دعا کردن رو میگیریم....

پیام هارو خوندم یک عده یک مشت چرندیات بی منطق نوشتن که این چله پایه و اساس نداره.... واقعا از ته دلم متاسفم.... خصوصا برای کساییکه بدون استفاده از فکر و عقل میپذیرن...... دعا برای ظهور فواید و فضایل بسیاری داره که لیاقتش به هرکسی داده نمیشه... خوشحالم افرادی شرکت کنن که برای رضایت الهی کار میکنن نه این چرت و پرت ها..... دعای فرج دسته جمعی اگه روایت امام صادق و داستان بنی اسرائیل رو خونده باشید میفهمید علتش چی هست.... حیف که نه اگااهی هست.. نه بصیرت... نه عقل... فقط تا دلمون بخواد جهل ریخت و پاشه

دوره ای شده کلام نورانی معصوم رو ترجیح میدن به غیر معصوم سراپا اشتباه و گناه ....

هیچکس مراجعه نمیکنه ببینه حدیث چی گفته... ما خودمون روایت داریم.. زیادم داریم... 

به روایت پیامبر هرکس دینش رو از دهان شخصیت ها بگیره همونهام گمراهش میکنن اما اگه از قران و روایت بگیره همونهام هدایتش میکنن...

انقد گوشتون به دهان شخصیت ها و ولیجه ها و سیاست ها باشه ببینید کی ضرر میکنه....

حالا میفهمم چرا پیامبر گفتن بیشتر یاران مولا مسیحی و ماه پرست و خورشید پرست هستن.... چقد غرق دنیای کثیفی که برامون ساختن شدیم کاش اقا خودش بیاد دین و قران رو زنده کنه.... که زندگی بدون امامت پوچ و گمراهی هست.... و خسته کننده... وچقد تحمل اینهمه جهل و ظلم و ستم و سرکشی سخته

من واقعا متاسفم برای کشور مثل اسلامی مون. در این چله فراگیر مسلمانهای 20 کشور شرکت میکنن و هیچ کجا ا ...

بخدا دیگه همه چیو میخان جمع کنن ب یه بهانه ای

بخدا دیگه همه چیو میخان جمع کنن ب یه بهانه ای

بله.... ان شالله بزودی خود اقا بیان طاغوتی هارو جمع کنن... دیگه خسته شدیم....

نه که از نظر سیاسی و اقتصادی غول دنیا شدن..همچنین دین و احکام خیلی زنده و پابرجاست... نه که تو ربا و رشوه و زنا اول نیست کشور اسلامی قشنگمون... نه که کم رسوایی داشتن... دیگه من نمیدونم اینهمه سنگ به سینه زدن ها و هنوز اعتماد به دروغ ها شون واسه چیه؟ چرا دین رو میفروشن به چیزاییکه پشیزی ارزش نداره.... ببخشید من عصبانیم سر این حرفا و قضایا

خودشون در راستای ظهور که کاری نکردن و نمیکنن بااینکه اسم اسلامی و حضرت مهدی رو گذاشتن روشون... حالاهم که چند ادم مخلص زحمت کشیدن برای این چله و تبلیغ کردن همشو به باد دادن... با فرقه گذاری و تهمت زدن و جمع بندی سیاسی و... واگذارشون به همون اقا حضرت عباس که قراره چله به نیابت از ایشون خونده بشه...

دوست عزیز وظیفه مونه تلاشمونو بکنیم واستغاثه بکنیم به امام زمان تا باقی مانده ی غیبت روخدابهمو ببخشه ...

من پیرو حرف شما با یک مجتهد صحبت کردم

ایشون گفت چله گرفتن کلا کار مناسبی هستش، و منافاتی نداره اگر بخوایم بگیریم

بنظرم شما با این حرفتمون دارید اشتباه بزرگی در زندگی مرتکب میشید