2777
2789
عنوان

کیا عمل اسلیو معده انجام دادن؟؟

72441 بازدید | 111 پست

سلام دوستان 

کسی هست عمل اسلیو معده انجام داده باشه؟ 

الان چند وقته از عملش میگذره؟

وزنش چقدر بوده؟

بعد عمل چند کیلو لاغر شده؟

آیا راضی از عملش؟

در کل تجربیاتتون رو بعد عمل بگین برام ممنون میشم....

خدایا شکرت

یکی از آشناهای من  با آقای دکتر مهدی هاشم آقایی اسلیو کرده ایشون سابقه ده سال جراحی موفق در حوزه عمل های زیبایی و چاقی دارن
دارای بیش از 7000 عمل موفق هستند
متخصص جراحی لاغری و زیبایی و دارای بیشترین آمار رضایت مراجعین و با تیم بسیار حرفه ای در بیمارستان فوق تخصصی عمل میکنن
و نکته مثبت دیگه اینکه با همه بیمه ها قرار داد دارن که در هزینه ها بسیار کمک میکنه
آدرس:
بلوار ایت الله کاشانی،نبش گلستان شمالی،ساختمان پزشکان(پلاک ۲۹)،بلوک ۳،واحد پنجم
۰۹۳۳۱۵۶۳۰۰۳
این پیج اینستاشون هم شماره هم نمونه کاراشون داخلش

بعضیا مثل سگ هار پاچه میگیرن                          منت بر سر بنده حقیر گذاشته و لایک نفرمایید.                                                                     با تشکر

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

الان کسی نیست ی تایمی بزن چند نفر جواب بدن

چیکار کنم دوتا بچه کوچیک دارم الان این زلزله ها خوابن منم گفتم یه پرس و جویی بکنم اینا بیدار بشن من دیگه نمیتونم گوشی دستم بگیرم...

خدایا شکرت
خوب چطور بود؟ خواهشا قشنگ بگوووووووو

یک سال و یک ماه پیش ...

عمل ساسی اسلیو...

دکتر هاشم زاده...

۳۰ تومن ...

۱۱۱ بودم با قد ۱۵۷....

بعد ۱۰ ماه عمل شدم ۵۸

خیلی راضی بودم...

دکترم بی نظیر و عملم خوب بود ‌...

خدایا عزیزامو به خودت سپردم ...🌹
یک سال و یک ماه پیش ... عمل ساسی اسلیو... دکتر هاشم زاده... ۳۰ تومن ... ۱۱۱ بودم با قد ۱۵۷.... ...

واااای خوشبحالت شدی ۵۸ کیلو😢😢

ای خدااا میشه منم یه روزی به همچین وزنایی برسم😭😭

من ۹۶ کیلو ام با قد ۱۷۸ بنظرت برا من انجام میدن؟

هنوز رسما دکتر نرفتم ولی از خیلی ها شنیدم که برامن انجام نمیدن چون چاقی مفرط ندارم 

ولی من دیگه خسته شدم از بس رژیم گرفتم دلم لاغری بدون سختی و مشقت رژیم گرفتن و ورزش کردن میخواد😣😣😣

خدایا شکرت
واااای خوشبحالت شدی ۵۸ کیلو😢😢 ای خدااا میشه منم یه روزی به همچین وزنایی برسم😭😭 من ۹۶ کیلو ام ب ...

واقعا فکر میکنی که عمل سختی و مشقت و درد نداره ؟؟؟؟😐😐😐😐😐

حدود ۲۰ تومن از پولمو بیمه های تامین و تکمیلی برگردوندن

عه چه خوب منم بیمه طلایی ام  پس هزینه حدودیش ۳۰ تومن میشه 

که حدود ۲۰ تومنش برمیگرده که عالیه

حالا خدا کنه واسه منم انجام بدن

شوهرمم راضی نیست هر وقت حرفشو میزنم بحثو عوض میکنه ولی من تصمیمو گرفتم میخوام برم عمل کنم پولشم خداروشکر جور شده دارم 

خدایا شکرت
عه چه خوب منم بیمه طلایی ام  پس هزینه حدودیش ۳۰ تومن میشه  که حدود ۲۰ تومنش برمیگرده که ع ...

نه عزیزم...بیمه به اونایی تعلق میگیره که bmi  بالای چهل دارن ،نه شما که جمعا ۱۵ کیلو اضاف داری😐