2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یه مدت بیست روزه مصرف کرد و من رفته بودم مسافرت دارو هاش جا موند تو خونه،رفتم دارو خونه دوباره گرفتم ،نسخه همراهم نبود متصدی پرسید واسه چی میخواد گفتم شب ادراری دختر چهار سالمه،گفت اینا وابستگی اوره حواستون باشه،منم ترسیدم و قطع کردم سر خود،دخترم بعد قطع دارو به شدت پرخاشگر و عصبی شده بود😐

پسرتون چند سالشه؟تو روز هم تکرر داره؟در طول روز چند بار میره دستشویی؟

به دل خود مراجعه کنید و نسبت به تمام کسانی که در گذشته از دست آنها ناراحت شده اید احساس محبت نمایید. هر جا ناراحت شدید اقدام به بخشش و عفو نمایید. عفو و گذشت پایه بیداری معنوی است.
بله عزیزم تکرر داره حتی توی طول روز .شبا هم هفته ای یکی دوبار جاشو خیس می کنه .نه سالشه

از کی این مشکل رو داشته؟به تازگی اینجور شده؟

به دل خود مراجعه کنید و نسبت به تمام کسانی که در گذشته از دست آنها ناراحت شده اید احساس محبت نمایید. هر جا ناراحت شدید اقدام به بخشش و عفو نمایید. عفو و گذشت پایه بیداری معنوی است.