2777
2789
عنوان

مادرشوهرم برای خونه نو هیچی بهمون نداد

| مشاهده متن کامل بحث + 1965 بازدید | 119 پست
خواهرشوهرم هیچی نیورد خونه اولی برادرشوهرم از جرخوردنش اصلا خونه مونو نمیشناسه خواهرشوهرم هی مطلعک میگه خونه تون کوچیکه پدرشوهرم که نگم بهتره.انقدخوشحالن ماخونه خریدیم 🤣کلا قهرن🙄

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خواهرشوهرم هیچی نیورد خونه اولی برادرشوهرم از جرخوردنش اصلا خونه مونو نمیشناسه خواهرشوهرم هی مطلعک م ...

یکسال قهر و دعوا بعد بارها اومدن بهترین سفره ها رو انداختم ولی ادم ته دلش می شکنه

من دیگه هیچی نمی برم خیلی کادو و سوغاتی بردم خر فرض کرده منو 

البته ک اونی ک لیاقت نداره رو نباید خیلی تحویل گرف 

چون هوا برش میداره

💓💞💋... شبخیر ای نفست شرح پریشانی من... 💋💞💓
باور کن بعضی ها این چیزها حالیشون نمیشه بعضی ها استدلالشون اینه ما هرکاری کردیم,کردیم شما حق ندارید ...

👏👏👏مثل خانواده شوهرمن هرکاری کردن ادای ادمای محترمو دراوردم که ببخشید پالونشون کج شد

یکسال قهر و دعوا بعد بارها اومدن بهترین سفره ها رو انداختم ولی ادم ته دلش می شکنه

خواهرشوهرمنم قهربودبعدیه سالدست خالی اومد مادرشوهرم کهبهترین کادوهاروبه دختراش میده به مایه قابلمه روحی ۶۰تومنی اورده اونم میگه خریده بودم ازکربلا اومدنی بهتون بدم اماندادم الان اوردم البته منم جبران کردم روزمادرشوامسال کنسل کردیم شوهرمنو توهیچ جای ادم حستب نمیکنه امابه کادو که میرسه میگه بیارید گلایه میکنه

مثلا؟ 

پارسال به خواهرشوهرم عیدی دادیم دستش شکست از پاکت پول خودمون به پسرم ۵تومن عیدی بده اونام اومدن خونه مون منم به بچه هاش ندادم انقدپروهستن منتظرن مابدیم اما اوناندادن عیب نداره

خواهرشوهرمنم قهربودبعدیه سالدست خالی اومد مادرشوهرم کهبهترین کادوهاروبه دختراش میده به مایه قابلمه ر ...

آدمو بی ارزش و تحقیر می کنن عروس همینه انگار دشمنشونه