2777
2789
عنوان

مادرشوهرم برای خونه نو هیچی بهمون نداد

| مشاهده متن کامل بحث + 1965 بازدید | 119 پست
چه پرروو هستن دقیقا این ادما خیلی هم متوقع هستن

من از اون پروترم اولا هیچی نمی گفتم اونقد حرف بارم میکرد بعد شوهرم اتفاقی شنید حرفامونو اومد پیش مادرش گفت مگه لال شدی هر چی گفت جوابشو بده دو روز دیگه باید قرص اعصاب بخوری

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من باشم میبرم تا خجالت بکشن کادو حسابی هم میبرم

باور کن بعضی ها این چیزها حالیشون نمیشه بعضی ها استدلالشون اینه ما هرکاری کردیم,کردیم شما حق ندارید با ما تلافی کنید

اگه اونا برات کادو نیارن ولی شما ببری از دفعه بعد میشه وظیفه ات اگر نبری کلی اخم  و ناراحتی میکنن یادشون هم نمیاد خودشون هم هیچی نیاوردن

میشه برای شفای پدرم و حل مشکلاتم یه صلوات یا حمد شفا بخونید  اللّهمَّ صَلِّ عَلی فاطِمَهَ وَ ابیها وَ بَعلِها و بَنیها وَ السِّرِ المُستَودَعِ فیها بِعَددِ ما احْاطَ بِه عِلْمُکَ.                                               ان شاءالله خیر و برکتش به زندگی خودتون برگرده

باور کن بعضی ها این چیزها حالیشون نمیشه بعضی ها استدلالشون اینه ما هرکاری کردیم,کردیم شما حق ندارید ...

حرفت کاملا درسته ما برای روز پدر و تولد و ... هزار بار همه چی بردیم ولی اونا هیچی 

من از اون پروترم اولا هیچی نمی گفتم اونقد حرف بارم میکرد بعد شوهرم اتفاقی شنید حرفامونو اومد پیش ماد ...

این خیلی زرنگه فقط عملی و زیرزیرکی کار می کنه تو رو خیلی مهربون و زبون بازه کارشو بلده 

میگفتم اگه تو خوشحال میشی فقط فقط به خاطر خوشحالی تو میبریم وگرنه قلب مادرت از سنگه که برای تو یه جع ...

من خواهر شوهرم یه تومن کادو عقد بهش دادیم از اون یه تومن هزار تومن هم دست من یا برادرش.. شاباش نداد.... حالا شوهر خر من میگه... اشکال نداره ما خوب باشم..... بخدا انقد حرص میخورم که؟؟؟؟ از اینکه بین اون همه فامیل من بمن هزار شاباش نداد... ارزش قائل نشد الان من برم عروسی این کادو ببرم و پول سرش سنجاق کنم(رسمه) دوماه دیگه عروسیشه.... چیکار کنم.... بنظرت یه دعوا بندازم کلا نرم؟؟؟؟؟ یا چطوری شوهرمو منصرف کنم تا اونجا جوگیر نشخ

خیلی بهم برخورد ولی من اصلا اهل سرکوفت نیستم شوهرم شدید اهل سرکوفته 

چهره ی خوشایندی نداره.ولی ارزش هم نداره به خاطر این چیزا ادم زندگیشو تلخ کنه

خدایا مواظب  فرزندانم و نی نی تو راهیم باش و سالم بیاد تو بغلم
این خیلی زرنگه فقط عملی و زیرزیرکی کار می کنه تو رو خیلی مهربون و زبون بازه کارشو بلده

توهم سیاست داسته باش توهم هیچی نده بعد بنداز کردن شوهرت بگو همسرم گفته مگه اونا کادو دادن ماهم کادو بدیم

برا ماهم خیلیا چیزی نیوردن اما مهم نی ما میریم ممولا جبه شیرینی یا شکلات میبریم من خودم حداقل ی ش ...

من دیگه هیچی نمی برم خیلی کادو و سوغاتی بردم خر فرض کرده منو