خیلیییی شوهرم میگه چون ندارمش درکت نمیکنم فقط اگه با مشتهای من خوب میشی هر شب میکوبم به پاهات کار دیگه ای از دستم برنمیاد😩😩.دکتراهم که هرکدومشون یه چیز میگن
ما سُرخ ترین حادثه فوتبالیم❤❤❤❤❤❤قرار بود فوتبال فقط در حد سرگرمیم بشه یهو پرسپولیس شد تماااام زندگیم و این یعنی افتخار🖐👍
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
نمیدونم مامانم رفته بود پیش دکتر مغزو اعصاب داشت مشکلاتش رو میگفت مشکل سندروم پاهاش رو هم گفت که یهویی گفت اون که از دیسکت و آرتروزت هست.دیگه تا چه حد درست گفته باشه نمیدونم آخه در مغز و اعصاب حرف اول رو در تهران میزنن
ما سُرخ ترین حادثه فوتبالیم❤❤❤❤❤❤قرار بود فوتبال فقط در حد سرگرمیم بشه یهو پرسپولیس شد تماااام زندگیم و این یعنی افتخار🖐👍
خیلیییی شوهرم میگه چون ندارمش درکت نمیکنم فقط اگه با مشتهای من خوب میشی هر شب میکوبم به پاهات کار دی ...
والله منم میترسم برم دکتر بدترم کنن😂
خداوندا به کدامین ثواب مرا لایق زیباترین احساس، بزرگترین نعمت و باشکوه ترین لحظات دانستی …خداوندا بگذار در این احساس زیبا بمانم ، بگذار شاهد تولد دوباره خویش باشم …بگذار آرام باشم … به کدامین ثواب مرا اینگونه عاشق کردی …فاش میگویم این حس را تا کنون لمس نکرده بودم …اینگونه عاشقی کردن را خودت به من آموختی ….احساس خودت به تمام بنده هایت …. آری حس مادری ام را میگویم...میشه لطفا برای سلامتی پســرم صلوات بفرستید ممنـــــونم❤
نمیدونم مامانم رفته بود پیش دکتر مغزو اعصاب داشت مشکلاتش رو میگفت مشکل سندروم پاهاش رو هم گفت که یهو ...
چمیدونم والله اگه فهمیدی دلیلشو یا داروشو به منم بگو دستت درد نکنه
خداوندا به کدامین ثواب مرا لایق زیباترین احساس، بزرگترین نعمت و باشکوه ترین لحظات دانستی …خداوندا بگذار در این احساس زیبا بمانم ، بگذار شاهد تولد دوباره خویش باشم …بگذار آرام باشم … به کدامین ثواب مرا اینگونه عاشق کردی …فاش میگویم این حس را تا کنون لمس نکرده بودم …اینگونه عاشقی کردن را خودت به من آموختی ….احساس خودت به تمام بنده هایت …. آری حس مادری ام را میگویم...میشه لطفا برای سلامتی پســرم صلوات بفرستید ممنـــــونم❤
شما بارداری ب دکترت بگو شاید براتون منیزیم تجویز کنه من تو بارداری اینجوری شدم و الان دو ساله باهامه ولی خب خیییییییلی کم شده بیشتر وقتایی ک خیلی خسته باشم اونطوری میشم