2777
2789

خونه ی من ویلایی هست به جای اتاق خواب یه بالکن بزرگ داره

تخت و کمد مامانم به زور واسه سیسمونی گرفت اگه به خودم بود نمیگرفتم

منم گذاشتم گوشه حال و پذیرایی 

دخترم الان تو ۴ سال هست

من حالا حالاها تو این خونه مگه میشه بچه دار نشم

دخترم بهش میگه اتاقم😁😁

میتونی وسایل کم و ضروری بخری 

اگه مشکل مالی دارید هر شب سوره ی واقعه بخونید معجزه ش رو تو زندگی تون میبینید الخصوص بعد از نماز عشا

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مگه بچه دار شدن به خونه هست؟

رابطه مستقیم داره. خودت بچه نداری ؟ 

من تو خونه یک خوابه داشتم که دخترم بدنیا اومد. سختم نبود . چون هیچی نخریدم فقط یه تخت کنار مادر. لباس و وسایل کوچیک که تو کشو بود. تموم. 

ولی اگر بخوای سیسمونی آنچنانی بخری واقعا سخته. 

الان خونم دوخوابه 90 متری بنظرم میشه تو این خونه دو تا سه تا بچه داشت. ما تو این چند سال مستاجر بودیم اگر خونه از خودم بود با اطمینان دومی رو میوردم. ولی از فردام خبر ندارم 

منم خونم یه خوابس امشب شوهرم میگ بچه بیاریم یه اتاق داریم کمه ک 😂

نه  کم نیست . 

خب وسایل اضافی نخرین . 

منم یه اتاق دارم بزرگ هم نیست . 

ولی مثلا تختخواب نخواهم خرید . 

نمیخواد دیگه دعا کنید :(  حاجت روا نشدم :(
چرا دو‌خواب کوچیک در حدی که تخت و کمد بچه جا نمیشه

عزیزم یه کمد دیواری بزن که پایین ش کشو باشه بالاش کمد واسه آویزون کردن لباس هاش 

بالای بالای کمد میشه وسیله ی اضافه

یه ویترین مانند کوچیک م واسه اسباب بازی هاش

یه تخت پارک هم تا دوسالگی ش کافیه

بعد تخت کمجا یا تاشو بگیر

اگه مشکل مالی دارید هر شب سوره ی واقعه بخونید معجزه ش رو تو زندگی تون میبینید الخصوص بعد از نماز عشا
چرا دو‌خواب کوچیک در حدی که تخت و کمد بچه جا نمیشه

کم جا و تا شو بگیر. 

لازم نیست وسایل اضافه و کم کاربرد بخری

مهربان باشیم. با خودمان با پرندگان حیوانات با گلها و درختان با زمین با سالخوردگان و کودکان دنیا زیباتر میشود
رابطه مستقیم داره. خودت بچه نداری ؟  من تو خونه یک خوابه داشتم که دخترم بدنیا اومد. سختم نبود ...

چه عصبی!!! پس اون قدیمیا چی بگن!!! کلا تو یه اتاق سه چهارتا بچه رو بزرگ میکردن!!! با وجود خونه دوخوابه یعنی بچه دار شدن سخته!!!!!!!!!!!! یعنب خونه یک خوابه هم نمیشه!!!!!!!! بخدا چه فکرایی دارین واسه بچه دار شدن!!!!!!!!!! در عوض اینکه بگین اولویت مهم و اصلی سالم بودن بچه هست،به فکر سیسمونی آنچنانی هستین که بخوایین بگین ما هم داریم!!!!! 

کمی فقط کمی فکر کنید!!!!!!! 

استارتر عزیز،اگر میخوایی فرزندی بیاری امیدوارم اینقدر درک و شعورت بالا باشه که بتونی از همون بچه در شرایط هرچقدر سخت انسان بار بیاری نه ... 

کمی تفکر کمی تعقل!!!!

چه عصبی!!! پس اون قدیمیا چی بگن!!! کلا تو یه اتاق سه چهارتا بچه رو بزرگ میکردن!!! با وجود خونه دوخوا ...

عصبی ؟؟؟ من عصبی نیستم عزیزم.

سیسمونی هم نداشتم. وقتی بچه دارشدم خونم یک خوابه بود و تاکید کردم که راحت بودم چون وسایل زیادی نخریدم. پست رو خوندی ؟ 

الان واسه بچه دوم با اطمینان اقدام نمیکنم چون اجاره نشین هستم. کوچیکی و بزرگی خونه اهمیت نداره ولی سرپناه داشتن اهمیت داره. تو این شرایط ممکنه اجاره کردن خونه هم سخته چه برسه به خرید.

چه عصبی!!! پس اون قدیمیا چی بگن!!! کلا تو یه اتاق سه چهارتا بچه رو بزرگ میکردن!!! با وجود خونه دوخوا ...

بله حتما امکان پذیره در متراژ پاییین تر از این هم اما بالاخره داشتن رفاه هم مهمه و گرنه سرایدار ما بسیار خانواده خوبی هستن و در ۱۵ متر جا با یه بچه زندگی میکنن چه بسا پسفردا بچه شون بهتر از بچه ی من هم بشه. اما من خودمو موظف میدونم وقتی بچه دار بشم که هم شرایط مالیشو داشته باشم هم بلد باشم تربیت کنم هم یه رفاه اولیه فراهم کنم. و الان شک دارم که بتونم. برای همین در زمینه خونه خواستم تجربه دوستان رو بدونم. 

شدنش که میشه ولی به شرطی که وسایل مورد نیاز فقط خریداری بشه نه اینکه کل مغازه رو بار بزنی بیاری تو اتاق

جمله ی چرا انقدر زود ازدواج کردی؟ به اندازه ی جمله ی چرا ازدواج نمیکنی؟ زشته! جمله ی سومین بچه رو میخواستی چیکار؟ به اندازه ی سوال چرا بچه دار نمیشی ناراحت کننده اس! به اسم روشنفکری در زندگی دیگران دخالت نکنید🙏