2777
2789

سلام بچه ها،شبتون بخیر

چه میکنید با قرنطینه؟

گفتم یه ذره بیاید دور هم جمع شدیم از سوتیای آشپزیمون بگیم 

من خودم یه بار الویه درست کردنی لیمو شیرینو جای لیمو ترش ریختم توش😵🙃فقط موقع خوردنش باید می‌دیدین حسمو😖یه حس غریبی به آدم دست می‌داد 😂

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

یه بار خیلی عجله داشتم خیارایی ک برای ماست و خیار رنده کردمو داشتم می‌ریختم تو خورشت

شوهرم جلومو گرفت. 

بعد همونموقع شکر ریختم توی ماست و خیار 

اونروز کلی اشتباه انجام دادم 

لطفاً کاربریم رو گزارش میزنید من بترکم‌. ممنونم 👮🏻🍓

آشپزی سوتی نداشتم ولی یبار میخواستم اسفند دود کنم بعد اسفند دود کن ک داغ شد اشتباهی کردم قوطی چای مهمونم داشتم 🤦‍♀️💔😥😄

بارونو دوست دارم هنوز 🌧🧡چون تو رو یادم میاره💑حس میکنم پیش منیوقتی که بارون میباره👫🥰بارونو دوست دارم هنوز 💓🌈بدون چتر و سرپناه😓☔وقتی که حرفای دلم 😔🙂💔جا میگیرند توی یه آه🌬🚫

من یه بار چیکن درست کردم برای مهمون دقیقه آخر گفتم بزار نمک بپاشم روش بی نمک نباشه برداشتم تند دارچین پاشیدم کم مونده بود سکته کنم همه روشو  که دارچینی شده بودن برداشتم

برای  تعجیل در امر  فرج آقا امام زمان  صلوات 

۱۹ سالم بود مامان بابام کار اداری داشتن زنگ‌ زدن ک ما دیر میایم مامان‌نمیرسه ناهار بزار شماها ناهار بزارید ماکارانی.. خواهر بزرگم امتحان داشت ناچارن خودم بزارم موقع ابکشی هول شدم ماکارنی که ابکشی شده بود ریخت کف اشپزخونه ... وای دیر شده بود از ی ور دیگ ماکارانی نداشتیم بخوایم بزاریم همونجوری ریختم تو قابلمه دم گزاشتم صلوات میفرستادم چیزیشون نشه خودم میدونستم چ‌گندی زدم نگفتم بهشون 

برنجمو میخواستم ابکش کنم اما اینقد دیر رفتم سراغش که شده بود یه تیکه خمیر ...همون لخظه مهمونام اومدن

دیگ خودتون حالمو درک کنید

یبارم شمارش از دستم در رفته بود کلی مهمون داشتم برای اولین بار میومدن خونمون....اینقد برنج کم بود که نزدیک بود از خجالت بخار بشم

تنها کسی که بهم گفت چی تنته؟ راننده اسنپ بود، که سر چهار راه داشت دنبالم میگشت.

تو لوبیا پلو نمک نریختم شوهرم گفت این چیه؟گفتم خب لوبیاش جدیده حتما مزشو تغییر داده.بعدش یادم افتاد که نمک نریختم😁😁😁

اینقدر بدم میاد از اینایی که به زندگیه بقیه گیر میدن که نگووووو.همش میخوان بگن چون ما این کارو کردیم بقیه هم باید این کارو بکنن در غیر این صورت بی خانواده و بی فرهنگ و اینجور چیزان.گلم تو راه خودتو برو ما هم راه خودمونو میریم.😎😎😎