2777
2789
عنوان

ختمی برای گرفتن حاجت محال..

172 بازدید | 11 پست

سلام دوستان،کسی اینجا  ختم صدهزار صلوات تقدیم به پیامبر ص مرحوم آیت الله کشمیری، که طی دوماه قمری حاجت محال هم میده رو انجام داده و حاجت گرفته؟ مچکرم   

سلام عزیزم من این ختمو انجام ندادم ولی کلا با صلوات خیلی حاجت گرفتم شروع کن توکل کن به خدا انشاالله ...

سلام خانووم،دستتون درد نکنه راهنمایی کردید،خیلی هم عالی،بله توکل بر خدا،ممنونم،چهارده تا صلوات به نیت حاجتتون میفرستم،یاعلی

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلام خانووم،دستتون درد نکنه راهنمایی کردید،خیلی هم عالی،بله توکل بر خدا،ممنونم،چهارده تا صلوات به نی ...

خیلی ممنونم منم برای شما میفرستم انشاالله حاجت روا بشین🥰😍🌹

میشه برا حاجتم صلوات بفرستید🥰

با این دلهای پاکتون برای رهایی از کرونا هم دعا کنید

از خیلی هاتون متنفرم ولی یادم نمی‌مونه که کدومتون اینقدر غیر قابل تحمل بودید! پس اگر جای دیگه ای و‌ توی تاپیک دیگه ای باهاتون صحبت کردم بگذارید به حساب بی توجهی و نه اینکه شما خوبی !!!

ميشه بيشتر توضيح بدي؟ چندتا صلوات تو دو ماه فرصت داريم؟

داستان تو هنوز تمام نشده! تو خواهی خندید ، در جایی که قبلا گریسته بودی......🤍🤍🤍🤍گاهی جواب بدی آدما نه خوبیه نه بدی و نه حتی مثل خودشون رفتار کردن،جوابش فقط حذف اون آدماس😏

ميشه بيشتر توضيح بدي؟ چندتا صلوات تو دو ماه فرصت داريم؟

سلام عزیزم،بعضی جاها نوشته تو سه ماه ولی بیشتر منابع زدن تو دو ماه قمری پیوسته بخونیم.. تو نت بزنین براتون میاره شرایطشو،مثلا روزی هزارو هفتصد اینا باید بفرستین که تا دوماه تموم بشه

سلام عزیزم،بعضی جاها نوشته تو سه ماه ولی بیشتر منابع زدن تو دو ماه قمری پیوسته بخونیم.. تو نت بزنین ...

مرسي عزيزم.ايشالا حاجت روا بشي گلم

داستان تو هنوز تمام نشده! تو خواهی خندید ، در جایی که قبلا گریسته بودی......🤍🤍🤍🤍گاهی جواب بدی آدما نه خوبیه نه بدی و نه حتی مثل خودشون رفتار کردن،جوابش فقط حذف اون آدماس😏

خواهش میکنم عزیز دلم.. امضاتون دقیقاااا حال و روز منه..انشاءالله گره ها باز بشه..

الهي امين❤️❤️❤️❤️