2777
2789

لطفا انتخاب کنین 

1.

2.

با آگاهی بر این که قدرت موتور MVM550 بیشتره 

پ. ن: لطفا به صرف چینی بودنش، نظر منفی ندین چون من خیلی راجبش تحقیق کردم حتی 206 هم بعد از سال 90 که امتیازش رو به ایران واگذار کردن، قطعاتش از کیفیت خوبی برخودار نیس و کیفیت پژوهای نسل قبل فرانسه رو نداره

تعداد رای : 36
نظرسنجی
206SD
13
36%
MVM550
23
63%
نترسم که با دیگری "خـو" کنی                                     تــو با من چه کردی که با " او" کنی... 🙂💔

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

E5خوب نیست دوستانه بهتون گفتم ممکنه ظاهرش از۲۰۶ بهتر باشه ولی بعدا دچار مشکل میشید باهاش

شما داشتین؟ از چه نظر عزیزم؟؟ 

نترسم که با دیگری "خـو" کنی                                     تــو با من چه کردی که با " او" کنی... 🙂💔

چون منطقی نیست هزینه های ماشین خارجی رو برای یه ماشین چینی بدی قطعات 206 همش به وفور همه جا هست و اکثرن تولید داخله و ایران خودرو پشتشه ولی ام وی ام همه چیش وارداتیه و خیلی گرون تر از 206 نکته بهدی هم اینه که ماشینهای چینی خیلی خاک بر سر میشن البته به جز چینی هایی که سایپا و ایران خودرو میزنن ولی 206 اینجوری نیست 

چون منطقی نیست هزینه های ماشین خارجی رو برای یه ماشین چینی بدی قطعات 206 همش به وفور همه جا هست و اک ...

نکته جالبی بود، ممنون عزیزم 

لامصب خیلی خوشگل تره 🤦‍♀️😍😃