2777
2789

به زبان فارسی😕😕😕

من مادر نميشوم تا فرزندم  را عصاى دستم كنم...من مادر نميشوم تا پيري و كورى ام را به فرزندم تحميل كنم....من مادرنميشوم تا بهاي قطره شيرى كه به كودكم داده ام پس بگيرم....من مادر نميشوم تا فرزندو وابسته و بيمار تربيت كنم و افتخار كنم به اينكه فرزندم مرا بر همسرش ترجيح ميدهد....من مادري بيمار نيستم...من مادر ميشوم تا انسانى سالم و مستقل تربيت كنم،مادرميشوم تا انسانيت را  به فرزندم بياموزم.انسانى قوى و درستكار  و خوشبخت....كودكم وظيفه اي در قبال من ندارد....بلكه من مادر او هستم و موظف به خوشبخت كردن فرزندم 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

هیچی خیلی واضح و صریح صحبت کن و آروم 

بگو اگه یروزی برخلاف خط قرمزهای زندگیم رفتار کنی باعث میشه خیلی ازت ناراحت بشم و شاید دیگه نبخشمت 😐

دکتر انوشه راست میگه : 'گیرم عذر خواهی کردی ، واسه حرفی که زدی' با ذاتی که آشکار شده چه میکنی ؟! ️ 

ترو بخدا هرچی میگی یا نمیگی من نمیدونم فقط همین اوله راه بگو‌اگه میتونه از دخترایه دیگه دست بکشه بیاد سمتت بخدا معتادی و بی پولی و زشتی رو میشه تحمل کرد خیانتو اصلااااا نمیشه خدایی نکرده به روزه من نیفتی

توجمع بود جمع خونوادت و خونوادش.دست بزن رو هم بزن توشرایط دفتر عقدتون.بددهنی و بیاحترامی هم بزن تو د ...

اخه این یه مورد رو نمیتونم انجام بدم درضمن اونا خونواده ای هستند که اگه بخوان کاری رو بکنن توجهی به چیزی ندارن

.............................
هیچی خیلی واضح و صریح صحبت کن و آروم  بگو اگه یروزی برخلاف خط قرمزهای زندگیم رفتار کنی باعث می ...

ما شرایط رودرو صحبت کردن رو نداریم با پیامه و به بنظرت چطور باید بحثو شروع کنم

اخه این یه مورد رو نمیتونم انجام بدم درضمن اونا خونواده ای هستند که اگه بخوان کاری رو بکنن توجهی به ...

فعلا ک دور توعه تا قبل عقد .از الان هم کوتاه نیا هر چی خواسیو رسمتون بود حتما روش واسا

ترو بخدا هرچی میگی یا نمیگی من نمیدونم فقط همین اوله راه بگو‌اگه میتونه از دخترایه دیگه دست بکش ...

میتدونم عزیزم خیانت خیلی بده ما خودمون هم درگیر این یه مورد هستیم درباره پدرم