2777
2789
عنوان

نوزاد کم وزن

142 بازدید | 14 پست

سلام مامانا دختر من با وزن ۲۲۸۰ به دنیا اومد الان که پنج ماهش شده وزنش حدود ۵۳۰۰ شده قدش هم ۶۳

میخام ببینم شمایی که بچه تون کم وزن به دنیا اومده تو پنج ماهگی چند کیلو بوده

خدایا شکرت بخاطر همه چیز

من یه جا خوندم نمودار رشد بچه هایی که وزن تولدشون زیر ۲۵۰۰ باشه با نمودار رشد بچه های دیگه فرق داره یعنی نباید وزن بچه ای که ۲ کیلو متولد شده با بچه ای که ۳۵۰۰ بوده تو پنج یا شش ماهگی مقایسه کرد

خدایا شکرت بخاطر همه چیز

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من یه جا خوندم نمودار رشد بچه هایی که وزن تولدشون زیر ۲۵۰۰ باشه با نمودار رشد بچه های دیگه فرق ...

هر کدوم دهک خودشو داره

تیرماه اسلیو انجام دادم.اگه سوالی دارید خوشحال میشم کمکتون کنم.وزن اولیه۱۰۷ و وزن یک ماهگی عمل۹۲

عزیزم نمودار رشد بچت همون که پشت کارت واکسنشه رو نگاه کن.

طبق وزن تولد نمودارش با رنگ خاصی مشخص میشه.

جوجه ۲.۲۰۰ من الان ۵.۵ ساله و کاملا سالمه.نگران نباش

در تلاطم زندگی باخدا بودن بهتر از ناخدا بودن است.سرم بالاست چون بالا سرم خداست❤️
خوبه دگ عالیه وزن و قدش

آخه طبق نمودار رشد باید ۷۵۰۰ باشه ولی من میگم عاقلانه نیست بچه کم وزن با بچه ای که موقع تولدش تپلی بوده مقایسه بشه

خدایا شکرت بخاطر همه چیز
آخه طبق نمودار رشد باید ۷۵۰۰ باشه ولی من میگم عاقلانه نیست بچه کم وزن با بچه ای که موقع تولدش تپلی ب ...

اصن ب نمودار توجه نکن ی بچه نسبت ب سنش وزن و قد داره بععضیام برعکس بستگی ب ژن داره 

من جنگجویه خوبیَم... ولی تو هدف باارزشی واسه جنگیدن نیستی
اصن ب نمودار توجه نکن ی بچه نسبت ب سنش وزن و قد داره بععضیام برعکس بستگی ب ژن داره 

ممنون عزیزم

اخه من خیلی ناراحت بودم بخاطر وزنش 

خدایا شکرت بخاطر همه چیز
عزیزم نمودار رشد بچت همون که پشت کارت واکسنشه رو نگاه کن. طبق وزن تولد نمودارش با رنگ خاصی مشخص میش ...

خب طبق همون نمودار الان باید تو پنج ماهگی ۷۵۰۰ باشه ولی دختر من الان ۵۵۰۰ هم نشده

البته میگم که وزن تولدش ۲۲۸۰ بود

خدایا شکرت بخاطر همه چیز