2777
2789
عنوان

دختر خانوما بیان راهنمایی کنن

215 بازدید | 38 پست

خانما من ا ماه و چند روزه با یکی اشنا شدم خبلی پسر ماهیه بار اول ک همو دبدیم حتی دستمم نگرفت خلاصه فبلم بازی نمیکنه میدونم ولی بعداز عید ک رفتم دیدمش بهم بدون هبچ مناسبتی کادو داد گردنبدی ک اسم خودم بود یعنی ب عنوان عیدی داده؟اصلا حرف چرت نمیزنه حرف سکسیو و اینا منظورمه درسته ۱ ماه و چند روزه با همیم ولی واقعا رفتارامون سازگاره حالا بگید جریان کادو چیه 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

۱ ماه خیلی کمه برای شناخت خییییلییییی کم

نذار چیزایی ازون تو ذهنت شکل بگیره که پاک کردنش سخت باشه

کلا مقدسش نکن برای خودت اصلا

"کنکوریای تجربی دوستای عزیزم" ۳ تا تاپیک دارم که شاید به دردتون بخوره سوالی داشتید در خدمتم❤
۱ ماه خیلی کمه برای شناخت خییییلییییی کم نذار چیزایی ازون تو ذهنت شکل بگیره که پاک کردنش سخت باشه ...

میدونم ولی من بارها بودم با کسایی ک سر دو هفتخ خودشونو نشون دادن طبق تجربه ای ک دارم میگم ک خوبه گذر زمان همه چیو مشخص میکنه هیچکس نمیتونه مدت طولانی نقش بازی کنه

میدونم ولی من بارها بودم با کسایی ک سر دو هفتخ خودشونو نشون دادن طبق تجربه ای ک دارم میگم ک خوبه گذر ...

اره موافقم

همین که منتظر گذر زمان باشی و تو این بازه از ذهنت و قلبت و جسمت مراقبت کنی خوبه

"کنکوریای تجربی دوستای عزیزم" ۳ تا تاپیک دارم که شاید به دردتون بخوره سوالی داشتید در خدمتم❤