2777
2789
عنوان

باید برم شام درست کنم

| مشاهده متن کامل بحث + 257 بازدید | 26 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تا حالا به این موضوع فکر کردین این همه تو خونه زحمت میکشین چه از لحاظ بچه یا کارای خونه تو مسیر زندگی بعد همسرتون اصلا متوجه کاراتون نیست قدر نمیدونه چه حالی میشین؟؟ من الان اون وضعیتم. برای چی خودمونو بکشیم که چی بشه ته تهش باز سمت خانوادشونن اونا رو بی چون و چرا دوست دارن

بهار بود و تو بودی و عشق بود و امید بهار رفت و تو رفتی و هر چه بود گذشت. امیرم عزیزترینم عشق جاودانی من دلم بینهایت برات تنگ شده زود به زود بیا به خوابم دوستت دارم برادر نازنینم خیلی جات خالیه..
تا حالا به این موضوع فکر کردین این همه تو خونه زحمت میکشین چه از لحاظ بچه یا کارای خونه تو مسیر زندگ ...

اتفاقامنم دیشب همینوبشوهرم گفتم.درجواب میدونی چیگفت.فکر میکنی خیلی کار شاخی میکنی.😤😤منم فقطنگاهش کردم

ب خدا اعتماد داشته باش.. یجوری پازل زندگیتو میچینه ک لایقشی..
اتفاقامنم دیشب همینوبشوهرم گفتم.درجواب میدونی چیگفت.فکر میکنی خیلی کار شاخی میکنی.😤😤منم فقطنگاهش ک ...

همون دیگه بی چشم و روئن .

بهار بود و تو بودی و عشق بود و امید بهار رفت و تو رفتی و هر چه بود گذشت. امیرم عزیزترینم عشق جاودانی من دلم بینهایت برات تنگ شده زود به زود بیا به خوابم دوستت دارم برادر نازنینم خیلی جات خالیه..

منم از دقتی قرنطینه شدیم شوهرم سرد شده انگار من کرونا رو اوردم اط اینکه نمیتونه بره خونه مادرش و فامیلاش افسرده شده عین بچه ها رفتار میکنه خب من که همیشه خونه هستم هیچوقت از خونه موندن اعتراض نکردم . با اینکه تلفنی با خونوادش حرف میرنه انگار حتما باید بره خونشون . نمیفهمه هم واسه منو بچم هم واسه پدرو مادرش خطرناکه.  خودت که عین خیالش نیست اگه کرونا بگیره، ولی من سلامتی خودم و بچم واسم مهمه بخاطر همین بیرون نمیریم ولی شوهرم تا اخر اسفند سرکار بود این ۱۰ ۱۱ روز بهش فشار اومده منو بچم چندین ساله بیشتر وقتا خونه هستیم هفته ها بیرون نمیرفتیم