دوستان من الان یساله درگیر بواسیرم خسته شدم الانم ک نمیشه رف دکتر ی بار رفتم پماد ام جی داد خوب نشدم الان رکتول خریدم دیروز بارم امیدی ب خوب شدن ندارم میشه کمکم کنید
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
پماد رکتول رو صبح و شب یعنی روزی دوبار مصرف کن شیاف انتی همورویید هم هر شب یکی بذار ،اگه یبوست داری درمانش کن فعلا چون خیلی اذیتی یه شربت لاکسی ژل (منیزیم هیدروکساید)بخر شب موقع خواب دوقاشق غذاخوری بخور بلافاصله هم دولیوان اب بخور بعدش دیگه هیچی نخور .تو طول روز میوه زیاد بخور.
بخدا روزی چندتاکیوی الوخیس شده انجیر هیس شده بامیه جوشونده گل سرخ سبوس گندم سبزی کاهو میخورم ...
خب زیاد کار کردن شکم هم خوب نیس.یبوست و شل شدن شکم بواسیر رو تشدید میکنه.روزی یکبار کافیه.شکمت باید نرم باشه.متوجه میشیکه چی میگم.نه اینکه دفع زیاد باشه
بخدا روزی چندتاکیوی الوخیس شده انجیر هیس شده بامیه جوشونده گل سرخ سبوس گندم سبزی کاهو میخورم ...
درنهایت با همینا که گفتم فعلا پیش برو فقط اگه شکمت روونه شربته رو نخور ،روزی سه بارهم تویه تشت اب ولرم بشین خیلی بهت کمک میکنه درد و سوزش اروم میکنه، انشالله بعد جریان کرونا برو لیزرش کن