2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیرم نترس  شما دوقلو داری  به احتمال زیاد سزارین میشی 

خدایا مارا لایق پدر و مادرشدن قراربده ، فرزند سالم و صالح بده ، هرچه زودتر آرزومو برآورده کن  الهی آمین  خدایا ممنون که آرزومو برآورده کردی و دوتا دختر ناز بهم دادی  خدایا شکرت
منم خیلی میترسیدم سزارین شدم خیلی راحت البته بعدش که درد داشتم ولی ترس از اتاق عمل الکی بود

خدا کنه برا منم راحت باشه

برای سلامتی دوقلوهام یه صلوات مهمونم کنید 
اگه دو قلک داری طبیعی نمیشه... ولی طبیعی خیلی خوبه

دکترم گفت اول سیع میکنیم طبیعی بدنیا بیان اگه نشد میری سزارین

عزیزم طبیعی ه که بترسی

فقط باید ببینی چطور با ترس ت کنار بیای و کنترلش کنی

تو اینترنت در مورد راه های غلبه بر ترس از زایمان و اینجور چیزا سرچ کن 

کمک ت می‌کنه

این مقاله هم خوب بود لینک ش رو برات میذارم بخونی

https://niniplus.com/post/3620-استرس-زایمان-طبیعی-و-راهکارهای-مقابله-با-آن

عزیزم طبیعی ه که بترسی فقط باید ببینی چطور با ترس ت کنار بیای و کنترلش کنی تو اینترنت در مورد راه ...

مرسی عزیزم

آخه من نمیخوام سزارین شم

ان شاالله که  به راحتی  زایمان میکنی  راستشو  بخوای  موقع زایمان  دست من و شما نیست که طبیعی باشه یا سز  منم برا طبیعی رفتم   ولی سزارین شدم  همچی ربط داره به سلامتی جنین و مادر ان شاالله که به خیر و خوشی باشه  یه کسایی زایمان طبیعی کردند که اصلا آدم باورش نمیشه خدا خودش کمکت میکنه  هیچ نترس  اونجا  دکتر و ماما در خدمت  تو هستند که زایمان راحت و سالمی داشته باشی

خدایا مارا لایق پدر و مادرشدن قراربده ، فرزند سالم و صالح بده ، هرچه زودتر آرزومو برآورده کن  الهی آمین  خدایا ممنون که آرزومو برآورده کردی و دوتا دختر ناز بهم دادی  خدایا شکرت