2777
2789
عنوان

طلاق😔😔

352 بازدید | 13 پست

بچه ها اگ قصد طلاق داشته باشم و شوهرم میگه ک طلاقت نمیدم باید چیکار کرد؟؟؟نمیخوام بیچاره تر بشم😭😭😭

مُتَاسِفانِه اِستِفآدَم اَز گوشئ📱به حَدئ رِسیدِه کِه،،،،،،دیگِه نِمیدونَم اون گوشیِه مَنه یآ مَن آدَم اون🤕🤔

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

مهرتو بذار اجرا بندازش زندان خودش میاد طلاق میده

تو یه کتاب خوندم ...ما تو این دنیا قادر به درک ثواب فرستادن صلوات نیستیم  تو اون دنیا میفهمیم که چقدر با ارزش بوده....سعی کنید تا میتونین صلوات بفرستین در حال ظرف شستن،انجام کارهای خونه،پیاده روی و......هم باعث میشه فکرای ناراحت کننده نکنی هم بی نهایت ثواب داره...نیازی نیست صلوات شمار دستت بگیری و بشمری...ارادتمند همه خانومای گل نینیسایتی که تنها دوستان منن❤
در چه حد بیچاره ای‌؟ 

خییییلی

مُتَاسِفانِه اِستِفآدَم اَز گوشئ📱به حَدئ رِسیدِه کِه،،،،،،دیگِه نِمیدونَم اون گوشیِه مَنه یآ مَن آدَم اون🤕🤔

حس خردشدن همه وجودتومیفهمم کتک نخوردم ولی بعضی وقتامیگی کاش میزدیه مدرکی داشتم میگفتم ببینید

هعی 

جدی بگیرمردی که دست روزنش بلندکنه عادت میکنه چون کسی بازخواستش نمیکنه 

😐😐😐حرفی نیست وقتی گوش شنوایی هم نیست

فکر کنم بهترین کار مشاوره با یه وکیل باشه قبل هر کار دیگه ای

بهشت اونجاست که: میری خونه و میبینی بابا داره تلویزیون میبینه، همون موقع صدای مامان رو از آشپزخونه میشنوی که میگه چایی تازه دمه.... همین بهشت منه... فقط همین