2777
2789

سلام خانومای گل. بیاید تو این دوران قرنطینه خودمون سرگرم کنیم. خیلی راحت و آسونه. اینم دستورش😊😊😍

پسرم تاج سرم😍دخترم‌ مونس و همدمم😍 جونم فداتون قلب های مامان❤❤

خودم دیروز درست کردم. فکر میکردم سخته ولی عالی بود. شوهرم گفت دوست ندارم میوه وسطش باشه فقط شکلات زدم. میتونین موز یا توت فرنگی، یا هر میوه ای دوست دارید بزارید

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دستت دردنکنه خیلی عالیه

گلسین! تسلی وئرمسین واخت اوزانماسین   گلسین! بوندان آرتیق داهاجانیم یانماسین  گلسین! اونون یئری اولونجه منیم یانیمدیر     گلسین! اونامندن باشقاسی توخونماسین  گلسین ! اوز_اوزه دایاناق هئچ دانیشماسین  گلسین!+ اونون یئری اولونجه منیم یانیمدیر🦋🍃🍀
درست کن حتما😍😍👍

ماخیلی پنکیک خوریم

اینوشب امتحان میکنم حتما😘

گلسین! تسلی وئرمسین واخت اوزانماسین   گلسین! بوندان آرتیق داهاجانیم یانماسین  گلسین! اونون یئری اولونجه منیم یانیمدیر     گلسین! اونامندن باشقاسی توخونماسین  گلسین ! اوز_اوزه دایاناق هئچ دانیشماسین  گلسین!+ اونون یئری اولونجه منیم یانیمدیر🦋🍃🍀
ماخیلی پنکیک خوریم اینوشب امتحان میکنم حتما😘

ایول👌 مگه اونجوری که شما درست میکنین فرق داره با این؟

ایول👌 مگه اونجوری که شما درست میکنین فرق داره با این؟

مال من سادس ازگوگل سرچ کرده بودم پنکیک ساده 

همش اونومیپزم