2777
2789
اسی ببخشید اسم کاربریت  یا من خاک برسر زیادی منحرفم 😓😓😓

😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂منحرف 

تاکه بودیم نبودیم کسی کشت مارو غم بی همنفسی تا که رفتیم همه یار شدند خفتیم همه بیدارشدند قدرآیینه رو بدانید که هست نه درآن وقت افتادو شکست😘😘
البته به نظرم کباب چنجه  خیلی سفت هست ؟ برای شما چطور ؟ اما کباب کوبیده عالیه    

نه والا خیلی خوبه، مخصوصا اگه روغن زیتون و کیوی بهش بزنی

کباب کوبیده بلد نیستم همش از سیخ جدا میشه میفتن تو زغالا  

امیدوارم حاجت دلت با حکمت خدایت یکی باشد...

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چجوری درست میکنی چیا توش میریزی

سینه مرغ قارچ فلفل دلمه 

اول پیاز سرخ میکنم سینه مرغ خرد شده رو میریزم تفت میدم بعد فلفل دلمه قارچ تفت میدم نمک و فلفل میزنم بعد روی خمیر میریزم خمیرگذاشتم پست بالاتر نوش جان ☺️

عشق مقدس است و عاشق اهل خیانت نیست⁦❤️⁩ عاشق ناپاکی را به حریم پاک و مقدس دل راه نمی‌دهد 💚 هوس رانباید عشق نامید
کاشکی طرز پخت شو بگی

یه لیوان نخود برداشتم،،، ازشب تاصبح چندبار ابشو عوض کردم ، واسه صبح باچرخ گوشت چرخشون کردم ،دوتا سیب زمینی کوچک اب پز کردم ریختم داخلش،،،یدونه پیاز بزرگ رنده کردم آبشو کشیدم بعدش ریختم داخل موادم یه حبه سیرهم بهش زدم ، آویشن و نمک و فلفل هم ب میزان دلخواه 

روغنمو داغش کردم ولی زیرش کم بود گذاشتم خوب داغ بشه یکی یکی گلوله ی فلافل درست کردم و گذاشتم داخل روغنا وقتی خودش سرخ بشه میاد بالا 

دکتر انوشه راست میگه : 'گیرم عذر خواهی کردی ، واسه حرفی که زدی' با ذاتی که آشکار شده چه میکنی ؟! ️