2777
2789

پول بده ب وکیل خودش کاراتو انجام میده،

💗میشه اسم خوشگل موشگل برای دخترم پیشنهاد بدین؟🌸 😍🙏🏻  خودم نظرم رو آنیسا، آوینا، آنیا و کمی نیکا هست اما شوهرم میگه بارانا🤔 کدوم بهتره!؟ چقد تصمیم گرفتن سخته🥴

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دقیقا ...    همشون ارجاع داده میشن برای مشاوره و تا قطعی نشدن جلسات ادامه پیدا میکنه، د ...

اره خب اونم بستگی به زمان متارکه داشتن بچه مشکلات مرد زن بستگی داره 

ما تو اسون بودن طلاق گرفتیم🙂

خودت باشی کافیه /تو گوگل همه چی هست

[QUOTE=] دقیقا ...    همشون ارجاع داده میشن برای مشاوره و تا قطعی نشدن جلسات ادامه پیدا میکنه، د ... [/QUOTE]

كاش ازدواج رو اينطور سخت ميگرفتن كه هركى از راه نرسيده ازدواج نميكرد!مشاوره چيو حل ميكنه اين مدام از من درخواست پول ميكنه رفتم زير قرض همه حقوقم ميره به قسط نفقه نميده الانم خونه رو كه من با طلاهام و وام خريدم ميگه بفروشيم!!!!

خدایا گرههای زندگیم زیادتر از تحملم شده کمکم کن😔😔

اره خب اونم بستگی به زمان متارکه داشتن بچه مشکلات مرد زن بستگی داره  ما تو اسون بودن طلاق گرفت ...

درسته، 

من به شخصه برای مراجعان طلاق رو آخرین گزینه قرار میدم و خداروشکر اکثرا نهایتا با چند ماه جلسات پیگیری مسئله ختم بخیر میشه... بیشتر از ۹۰ درصدشون به زندگی برگشتن و الان راضی هستن

ان شاءالله از این ب بعد خیر و خوشی براتون رقم بخوره 

مانا باشید🍃

✔️ ⁩از آنِ خودت باش که ارزنده ترینی✔️⁩                      
كاش ازدواج رو اينطور سهت ميگرفتن كه هركى از راه نرسيده ازدواج نميكرد!مشاوره چيو حل ميكنه اين مدام از ...

دقیقا 

مهمترین دلیل طلاق عدم شناخت کافی زوجین از همدیگه ست ...

طرز فکر، سبک زندگی، شخصیت، رفتار، اخلاق، هماهنگی و تناسب داشتن، نیازها، انرژی ها و ... زمان میبره تا به ثبات شناخت برسن 

و مشکلات از همین نقطه شروع میشن ...

✔️ ⁩از آنِ خودت باش که ارزنده ترینی✔️⁩                      
دقیقا  مهمترین دلیل طلاق عدم شناخت کافی زوجین از همدیگه ست ... طرز فکر، سبک زندگی، شخصیت، رفت ...

خب الان گذاشته رفته گفتش منو پيدا كردى طلاق بگير اگر حاضر نشه بياد تكليف من چيه؟

خدایا گرههای زندگیم زیادتر از تحملم شده کمکم کن😔😔