2777
2789

سلام‌عزیزان

من برای اولین بار شیر مال درست کردم 

طبق دستور

ولی تو فر گف شیر مال میسوزه

تووسینی‌فر کاغذ روغنی میندازم دمای ۱۸۰ تو زمان۲۰دقیقه

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

دمارو کمتر کن منم هرچی نون میپختم کفش میسوخت ،جدیدا سر یه ربع که شد چک میکنم نون رو با خلال دندون اگر پخته باشه ،حرارت از بالا میزارم که باقی پختش و طلایی شدنش با اونه

 من باید شاد باشم ،،.،..... به درک که خیلی از مشکلات حل نمیشن 😊
از همه مهتر قرار دادن کاسه ی آب در فر

باعث خراب شدن فر میشه بخار اب

بجاش وقتی نون از فر در اوردی و داغه  یکم روش اب بپاش و لای پارچه تمیز بپیچ و بزار داخل جانونی ببین چقدر نرم تازه میمونه

 من باید شاد باشم ،،.،..... به درک که خیلی از مشکلات حل نمیشن 😊
باعث خراب شدن فر میشه بخار اب بجاش وقتی نون از فر در اوردی و داغه  یکم روش اب بپاش و لای پارچه ...

سلام عزیزم خوبی

بسی حرفه ای شدم در تولید شیرینی

مشکلم روبا تجربه حل کردم

مشکل اصلی این‌بود که به خمیر استراحت نمیدادم

الان۲ ساعت استراحت میدم کلوچه هام عالی پنبه میشن



سلام عزیزم خوبی بسی حرفه ای شدم در تولید شیرینی مشکلم روبا تجربه حل کردم مشکل اصلی این‌بود که به ...

سلام گلم 

خوبم ،قربونت 

واقعااستراحت نمیدادی! 

صد درد صد استراحت دادن خمیر از واجباته وگرنه عین اجر سفت میشه ،فک میکرذم استراحت میدی و باز خراب میشه

 من باید شاد باشم ،،.،..... به درک که خیلی از مشکلات حل نمیشن 😊
ارسال نظر شما

کاربر گرامی جهت ارسال پست شما ملزم به رعایت قوانین و مقررات نی‌نی‌سایت می‌باشید

2790
2778
2791
2779
2792