2777
2789
عنوان

چرا شوهرم با دشمنام دوست میشه؟؟؟

916 بازدید | 19 پست

جاریم اگ با من بحث کنه شوهرم باهاش صمیمی تر میشه خواهرشوهرم اگ دخالت کنه شوهرم باهاش صمیمی تر از قبل میشه موندم این بشر چشه؟؟؟

خشونت علیه زنان ؛  همیشه یک چشم کبود    و دندان شکسته    و دماغ خونی نیست!                  خشونت اضطرابی ست که در جان زن است؛ که فکر میکند باید     لاغرتر باشد،  چاق تر باشد،  زیباتر باشد،  خوشحال تر باشد،  سنگین تر باشد،  خانه دارتر باشد،  عاقل تر باشد!                        خشونت آن چیزی است که زن نیست و فکر میکند باید باشد.                                                         خشونت آن نقابی است که زن به صورتش میزند تا خودش نباشد تا برای مرد کافی باشد...

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

همه ی مردا همین طورن 

کاشت‌ِناخن‌های‌ِمصنوعی‌ ،نشانه‌زیبایی‌ و جمال  ‌نیستند...بلکه ‌آنها از عدم طهارت‌ وعدم‌نظافتِ‌ صاحبشان‌خبرمی‌دهند🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸حجاب، به معنای احترام به خود است ، حجاب پوشش انسانیت و برهنگی نماد حیوانات است ،حجاب موجب عزت و احترام بیشتر به زن در جامعه می شود 

چون شوهرت دشمن واقعیت هست تو خوب نمیشناسیش

میشه برای منم صلوات بفرستین برای خوب شدن ❤زندگیم❤ دعا کنین التماس دعا دارم💚                            اگه فرستادین بگین منم براتون صلوات بفرستم 
به این مردها که نه به این نر ها میگن دشمن شاد کن شوهر منم یکی از هموناس

بخدا موندم چرا اینجوریه باشوهرم بحثم شد اونم مقصر خواهرش بود جاریم رفته پیش اون یکی جاریم ذوق میکرد حالا تا فهمیده دیشب رفت باهاش کارت بازی هم کرد اون هی تو دلش میخندید 

خشونت علیه زنان ؛  همیشه یک چشم کبود    و دندان شکسته    و دماغ خونی نیست!                  خشونت اضطرابی ست که در جان زن است؛ که فکر میکند باید     لاغرتر باشد،  چاق تر باشد،  زیباتر باشد،  خوشحال تر باشد،  سنگین تر باشد،  خانه دارتر باشد،  عاقل تر باشد!                        خشونت آن چیزی است که زن نیست و فکر میکند باید باشد.                                                         خشونت آن نقابی است که زن به صورتش میزند تا خودش نباشد تا برای مرد کافی باشد...

دوستون ندارن وگرنه نمیزاشتن اونا بهتون بگن بالای چشمتون ابروهه

خانومی که دنبال آتو گرفتن از دیگرانی قابل توجه شما منظورم از کرم،کرم صورته .اندکی تفکر .مثبت اندیش باشیم خخخ
داره لج میکنه . احتمالا از چیزی ناراحته . حالشو گرفتی

نه بخدا اصلا بامن مشکل نداره 

شاید بد چشمه نظر داره شوهرت رو جاریت از این مردها هرچیزی بر میاد

رفتم پیشش بخوابم میگه دست نزن بهم ...

مشکل اصلی منم با شوهرم همینه.چهار ساله هر بلایی خواستن سرمآوردن رفتارهایی که لایقش نبودم باهام شده ولی شوهرم ذره ای از لطف های بی دریغش به اونها کم نکرده.گاهی ازش دلزده میشم حس می کنم جایگاهی تو زندگیش ندارم.تمام اختلافات ما سر این مساله هست.