جاریم اگ با من بحث کنه شوهرم باهاش صمیمی تر میشه خواهرشوهرم اگ دخالت کنه شوهرم باهاش صمیمی تر از قبل میشه موندم این بشر چشه؟؟؟
خشونت علیه زنان ؛ همیشه یک چشم کبود و دندان شکسته و دماغ خونی نیست! خشونت اضطرابی ست که در جان زن است؛ که فکر میکند باید لاغرتر باشد، چاق تر باشد، زیباتر باشد، خوشحال تر باشد، سنگین تر باشد، خانه دارتر باشد، عاقل تر باشد! خشونت آن چیزی است که زن نیست و فکر میکند باید باشد. خشونت آن نقابی است که زن به صورتش میزند تا خودش نباشد تا برای مرد کافی باشد...
کاشتِناخنهایِمصنوعی ،نشانهزیبایی و جمال نیستند...بلکه آنها از عدم طهارت وعدمنظافتِ صاحبشانخبرمیدهند🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸حجاب، به معنای احترام به خود است ، حجاب پوشش انسانیت و برهنگی نماد حیوانات است ،حجاب موجب عزت و احترام بیشتر به زن در جامعه می شود
به این مردها که نه به این نر ها میگن دشمن شاد کن شوهر منم یکی از هموناس
بخدا موندم چرا اینجوریه باشوهرم بحثم شد اونم مقصر خواهرش بود جاریم رفته پیش اون یکی جاریم ذوق میکرد حالا تا فهمیده دیشب رفت باهاش کارت بازی هم کرد اون هی تو دلش میخندید
خشونت علیه زنان ؛ همیشه یک چشم کبود و دندان شکسته و دماغ خونی نیست! خشونت اضطرابی ست که در جان زن است؛ که فکر میکند باید لاغرتر باشد، چاق تر باشد، زیباتر باشد، خوشحال تر باشد، سنگین تر باشد، خانه دارتر باشد، عاقل تر باشد! خشونت آن چیزی است که زن نیست و فکر میکند باید باشد. خشونت آن نقابی است که زن به صورتش میزند تا خودش نباشد تا برای مرد کافی باشد...
شاید بد چشمه نظر داره شوهرت رو جاریت از این مردها هرچیزی بر میاد
رفتم پیشش بخوابم میگه دست نزن بهم ...
مشکل اصلی منم با شوهرم همینه.چهار ساله هر بلایی خواستن سرمآوردن رفتارهایی که لایقش نبودم باهام شده ولی شوهرم ذره ای از لطف های بی دریغش به اونها کم نکرده.گاهی ازش دلزده میشم حس می کنم جایگاهی تو زندگیش ندارم.تمام اختلافات ما سر این مساله هست.