2777
2789

شما هم از این دوستا دارید که خیلی خودشونو موجه نشون میدن و همیشه میخوان بگن حق با اوناست.. وای من دوستم عاشق یه بابایی بود بعد نمیشد به این برسه و خلاصه خیلی درباره این با من حرف میزد و منم دلداریش میدادم.. بعد رفت یکی اومد خواستگاریش به این جدیده علاقه مند شد و قرار بود ازدواج کنن  دلش هم میخواست با همین جدیده ازدواج کنه اون یارو قدیمیه از سرش افتاده بود اما به دلایلی نشد که به این دومی هم برسه.

حالا امشب داشتیم حرف میزدیم ی نفر سومی هم هست ک خواستگاره ،من میگم بزار بیاد خو

میگه :نه من همین اولیه رو عاشقشم و عشقم پاکه و رسمش نیست وقتی عاشق اونم

به یکی دیگه اجازه بدم بیاد خواستگاری😕.. من میگم پس چرا گذاشتی دومی بیاد خواستگاریت حتی میخواستی بهش بله بدی .. بعد هی کتمان میکنه 180 درجه حرفای اون زمانشو بر عکس میکنه تحویل من میده که نه من اصلا هیچ وقت اونو دوست نداشتم  مادرم اصرار میکرد پسره اصرار میکرد من هی میگفتم برو اون نمیرفت😞😲.. در حالی که اون دوران دوستم به من میگفت دعا کن منو این دومیه بهم برسیم.😒

خلاصه هی من میگفتم اون کتمان میکرد و منم گفتم به درک برو بخواب. 

حرصمو درمیاره هیچ وقت زیر بار این نمیره که شاید اشتباه کرده .. 

چیکارش کنم از رو بره هر چی میگم باز حرف خودشه خیلی یه دنده است.. از همه ایراد میگیره اما کارای خودشو نمیبینه

دوستان اگر میخواید بگید چه لوس و مسخره اصن نظر نزارید .. عنوان تاپیک زدم  بچگانه اس اما داشتم حرص میخوردم از کاراش باید یه جا تعریف میکردم..

آدما مثل پیاز، لایه لایه اَن 

اینو که حوصله نداشتم بخونم

ولی من بی برو و برگشت

کسی ی ذره ذهنم بهم بریزه و ... 

ی جوری ازش دور میشم که خودشم متوجه نشه.

جهنم همون زندگی اجباری با احمق های اطرافه...                                                                               بحث اول انسانیت چیه؟اینه که به سلیقه همه احترام بزاریم.طرف با حجابه،به تو ربطی نداره.بی حجابه،به تو ربطی نداره.تتو داره،به تو ربطی نداره.چاقه،به تو ربطی نداره.قیافش کجه،به تو ربطی نداره.به همه باید احترام بذاری.             

منم ی دوستی داشتم ادعا میکرد عاشق یکیع ولی همزمان با ی نفر دیگ هم بود خیلی بهش تذکر میدلدم ک کارت زشتع و فلان تو گوشش نمیرفت تهشم جفتشو از دست داد

وقتی با من حرف میزنی رفتار ارزونتو بزار توی جیبت:)                                              هیتلرم خوبه ها، اما من عاشق با پنیه سربریدنای چرچیلم                                                                                                                           https://t.me/Hich_zh

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اینو که حوصله نداشتم بخونم ولی من بی برو و برگشت کسی ی ذره ذهنم بهم بریزه و ...  ی جوری ازش ...

آره خیلی اعصابمو بهم میریزه دو سال باهاش قطع رابطه کردم باز منو پیدا کرد.. ب خاطر همین اخلاق بیخودش که لجبازه.. بهترین کارو کردین.

ولش کن بابا به شخمت حالا فکنم از سومی خوشش نیومده اولی رو بهونه میکنه و میخاد مثلا نگی اون دومیه تور ...

.. میخواد به زور حرفشو به کرسی بشونه این حرصمو درمیاره

اره یه دوست دارم که خیلی هیجانیه و جوگیره حرفاش و احساساتش یهو تغییر میکنن خو این دیگه دست منو تو ...

آره ولی دست منو میگیره بزور میبره تو حس و حال خودش 😁... واقعا اذیت میکنن اینجور دوستا آدمو 😤😕

خیلی حرف میزنه از خودش و دوستاش؟؟

آره از اطرافیانش همش پیش من غیبت میکنه حس میکنم منو فقط برا دردودل میخواد.. انقدر که همیشه حقو بهش دادم همین الان ساعت یک تانیم ساعت پیش داشت حرف میزد..😪😑

آره از اطرافیانش همش پیش من غیبت میکنه حس میکنم منو فقط برا دردودل میخواد.. انقدر که همیشه حقو بهش د ...

چقدر مثل دوست منه

من واتسپمو پاک کردم خداروشکر از شرش خلاص شدم

ولی دو سه بار سرد باهاش حرف بزن و واکنش نشون نده

یا تو یه بحث دیگه رو شروع کن 

با خودم درگیرم...
چقدر مثل دوست منه من واتسپمو پاک کردم خداروشکر از شرش خلاص شدم ولی دو سه بار سرد باهاش حرف بزن و و ...

آره تصمیم دارم باهاش سرد بشم.. اگر شد کلا قطع رابطه.. چون میدونم الآن من باهاش بهم بزنم میخواد قیافه بگیره که انگار مقصر منم.. مرسی از راهنمااییت عزیز دل^-^🍀