2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیززم.واقعامادربودن سخته.همش غصه ی بچه هامون رومیخوریم.خداهمشون روحفظ کنه انشاء الله.الاهی بحق سه مولودعزیز.وبحق باب الحوائج ابالفضل العباس،خداشفاش بده.امشب اقاروبه مادرش ام البنین قسم بده.ونذرسوره یاسین وصلوات به روح پاک مادرش کن.اقاخیییلی به مادرشون ارادت دارن.

الهی به حق این شب عزیز و به حق ام البنین پسرتون مشکلش ختم به خیر شه و دلتون شاد شه لطفا برای بیمار ج ...

حرم حضرت ابولفضل رو انلاین دیدم دعا کردم برا همه ی مریضا.پسرخودمم تو اونا.خیلی برام سخته سمعک تو گوشش ببینم.دارم میسوزم اتیش میگیرم.خدایا رحم کن ب ما مادرا

عضو گروه قرمزم 😊😊😊❤❤❤
عزیززم.واقعامادربودن سخته.همش غصه ی بچه هامون رومیخوریم.خداهمشون روحفظ کنه انشاء الله.الاهی بحق سه م ...

داغونم اصلا.دارم نابود میشم.هیشکی حال دلمو نمیفهمه.جیگرم براش کبابه.هیچی دیگ برام لذت نداره.اخه خیلی کوچولوئه زوده براش.کاش خدا منو اینجوری میکرد

عضو گروه قرمزم 😊😊😊❤❤❤
الهی که مشکلش حل بشه عزیزم چطور حالا فهمیدین؟ مگه شنوایی سنجی نمیبردین؟ توی این ۳سال اصلا به صداه ...

میبردم سالم بود.دکتر گف زیر بیست درصد رو نشون نمیده باید ای بی ار بگیریم ازش.بیهوشش کردن گرفتن ازش.زیاد میگف ها؟از اون شک کردیم

عضو گروه قرمزم 😊😊😊❤❤❤