2777
2789
عنوان

مزایا و معایب دوقلو داشتن چیه

3802 بازدید | 22 پست

به نظر من ادم یبار زایمان میکنه دوتا بچه میاره...

سختیشم سالای اول هست...بعد باهم بزرگ میشن و دوست میشن باهم...

کلی حسن داره؟؟ 

چطور میشه ادم قلو باردار بشه؟؟؟؟

منم موافق نظر شمام

دردسرش یکم زیاده اما ما ک میخوایم اذیت شیم

یبار بشیم دوتا محصول بده😂

گرگ  باش...       هیچی دیگه همین!       اصن به من چه؟!      مرغ باش تخم بزار!  والا!!!   الماس_شب هستم.   یه روز یکی درمورد بی اعتقادیش به خدا تاپیک زد،منم نظر گذاشتم و مخالفش بودم،اما در عین ناباوری کاربریمو تعلیق کردن! #نی_نی_یار_با_دقت😒.  عاشق حیواناتم😍 اگر مسائل روان شناختی/شخصیتی براتون پیش اومد،بپرسید میتونم کمکتون کنم.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خخ به همین راحتی نیست ادم یکیو تنهایی نمیتونه بزرگ کنه چه برسه دوتا شب بیداری دوبرابر میشه گریه دو برابر هزینه دو برابر صبر و حوصله دو برابر میخواد

psychometrist.ir معتبرترین تست های روانشناسی , شخصیت شناسی, افسردگی و اضطراب, ازدواج

به خودت خیلی فشار میاد ما یکی از اقوام مون ارث دوقلو داشت و دوقلو پسر آورد بعد الان بچه هاش ۹سالشونه خودش یه روز سالم نبوده همش بیمارستان هست بدنش ضعیف بوده تحمل نداشته خیلی اذیت میشه واقعا ارزش ندارد مادر بعدش اذیت میشه  

بنام خدا 

بنده یه دو قلو ام.همه همیشه میگن ۳ ۴ سال اول مادرم خیلیییی اذیت شد. یه جاهایی مریض شد دیگه. ولی خودش خیلی خوشحاله ما دوقولییم. مخصوصا اینکه بعدا دیگه نمیتونست باردار بشه.

Hakuna matata! طراحی لباس میکنمو نقاشی میکشم😋😊

اول باید خدا بخواد بعدش باید ژنشو داشته باشی

من ژنشو دارم اما علاقه ندارم چون آدم نمیفهمه بچه اش چطور بزرگ میشه لذتی نمیبره باید مدام بدوه

خودم بارداری اولم دوقلو بود اما متاسفانه بارداریم خارج از رحم بود و برام نموندن😔

خدایا شکرت بابت گل نازی که به من و همسرم هدیه دادی❤️🤲🏻خدای بزرگ و مهربون دامن همه ی منتظرا رو سبز کن و شب نخوابی با نی نی رو بهشون بچشون🤲🏻😏🤪🤩😍