2777
2789
عنوان

انتخاب رشته

| مشاهده متن کامل بحث + 261 بازدید | 38 پست

رشته روانشناسی باید ادامه بده تا phd تا موفق بشه ولی رشته خوبیه البته با ارشدم وضیعتشون بد نیس میتونن مطب برنن کلا بستگی به علاقه داره اگه بچه زرنگی هم باشه حقوق بخونه ازمون وکالت بده وکیل بشه اونم عالیه ولی بستگی به روحیاتش داره 

دوستاي خوبم برام دعاكنيد تا مشكلم حل بشه🥰🌺

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

متاسفانه روانشناسی تو کشور ما هنوز اونقدر جا نیوفتاده و کار هم کمه براش

و از تجربی هم رتبه های بالا میرن روانشناسی

از نظر بازارکار فقط تجربی بازار کار خیلی خوبی داره

ریاضی هم میتونه بخونه برای مهندسی بعد اپلای کنه بره اونطرف که هزینه هم داره

انسانی برای دبیری بخونه بهتره و اینکه حفظیات خیلی سنگینی داره و حقوق هم بهترین رشتشه

خدایا شکرت❤️

موافقم باهاتون  مرسی عزیزم ❤️

خواهش میکنم🌺

وقتی با من حرف میزنی رفتار ارزونتو بزار توی جیبت:)                                              هیتلرم خوبه ها، اما من عاشق با پنیه سربریدنای چرچیلم                                                                                                                           https://t.me/Hich_zh

مگه رشته ها خوب و بد دارن؟خوبه بیاد تجربی ک دوست نداره  9 سال سختی بکشه بشه ی دکتر عمومی با حقو ...

منظورم یک رشته بالاتر و بهتر از روانشناسی بود

اخه معدلش خیلی عالیه میتونه مثلا حقوق را انتخاب کنه

طعنه بر خواری من ای گل بی خار مزن/ من به پای تو نشستم که چنین خوار شدم 
بهتر از انسانی تجربیه دیگ ک دخترم علاقه نداره 

عزیزم تجربی بهتر ولی اگه دخترت بخونه میتونه ادامه بده با این رقابتی که تو تجربی هس ۷۰ درصد شاگردا میرن تجربی میتونه بین اون همه دوام بیاره و به مقطع بالا برسه؟؟اینو بدون انسانی حتی رشته های پایینش هم براش شغل هس ولی اگه تجربی بخونه باید بری بالا رشته های پر متقاضی که خیلیم سخته وگرنه رشته اای دیگش ارزشی نداره

منظورم یک رشته بالاتر و بهتر از روانشناسی بود اخه معدلش خیلی عالیه میتونه مثلا حقوق را انتخاب کنه

برای حقوق رتبه بالا نمیخواد 

با رتبه های پایینم میتونن حقوق بخونن مهم ازمون وکالته که از پسش بر بیان و قبولیش خیلی سخته