2777
2789
انشاءالله خیرشو ببینی گلم.

ممنون عزیزم همچنین   

💚زادگاهم ایران است این وطن مرا جان است💚خدای خوبم سربلندی و آبادی ایران آرزومه 💚وطنم ای شکوهِ پابرجا💚وطن هتل نیست که اگه خدماتش خوب نبود ترکش کنی باید بمونی و بسازیش✌پرچم سه رنگ ایرانم تا ابد بالاست💚 ♡♡IRAN ♡♡ من یک مسلمان هستم،اسلام کامل است و من نیستم ،هرخطایی که از من سر زد ،به من نسبت دهید ، نه به دینم💚 تو مپندار که کربلا شهری ست در میان شهرها و یا نامی ست در میان نام ها ،،، نه ،،، کربلا حرم حق است و هیچکس را جز یاران امام حسین (ع) راهی به سوی حقیقت نخواهد بود ... به حسین بن علی پشت و پناهم گرم است ، ای خداشکر عجب پشت و پناهی دارم ... و هنگامی که در پی خودم بودم تو را یافتم یاحسین(ع) ... خدایا شکرت💚

من زایمان اولمو از ته قلبم از خداخواستم دختر باشه و شد.توسونوگرافی وقتی گفت دختره از خوشحالی گریه کردم دکتره گفت بچت سالمه برا اینکه پسرنشد گریه میکنی گفتم نه از شوق دخترم گریه میکنم😍وقتی به فامیل شوهرم گفتم بچم دختره خیلی خوشحال شدن چون دختر دوستن

سربارداری دومم میخواستم پسرباشه که از دوجنسیت داشته باشم که پسر شد😍هر دوشونو عاشقشونم هیچ فرقی برام ندارن خانواده شوهرم اصلا اهل پسر دوست بودن نیستن و خیلی خداروشکر میکنم با اصالت و بافرهنگ هستن که درک و فهم این رو دارن پسر نعمته و دختر رحمت😍🌹

من جاذب پول و ثروت الهی هستم؛مبالغ زیادی پول دائما به حسابم واریز میشود؛خداوندا سپاسگزارم😍😍😍

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من زایمان اولمو از ته قلبم از خداخواستم دختر باشه و شد.توسونوگرافی وقتی گفت دختره از خوشحالی گریه کر ...

عزیزم واسه دومی رژیم گرفتی؟

دوزخ از تیرگی بخت درون من و توست                                    دل اگر تیره نباشد همه دنیاست بهشت🎈💕
عزیزم واسه دومی رژیم گرفتی؟

نه عزیزم.فقط از وقتی فهمیدم باردارم به دلم افتادپسره.هر روز ناشتا یه مشت مویز میخوردم

من جاذب پول و ثروت الهی هستم؛مبالغ زیادی پول دائما به حسابم واریز میشود؛خداوندا سپاسگزارم😍😍😍
نه عزیزم.فقط از وقتی فهمیدم باردارم به دلم افتادپسره.هر روز ناشتا یه مشت مویز میخوردم

قبل بارداری مویز میخوردی؟

دوزخ از تیرگی بخت درون من و توست                                    دل اگر تیره نباشد همه دنیاست بهشت🎈💕
قبل بارداری مویز میخوردی؟

نه از وقتی فهمیدم باردارم🙈😍

دوستم قبل بارداریش رب انار باشکر میخورد که بچش پسر بشه و پسر شد.دکترمم گفت آب انار ملس رو با یه قاشق شکر قبل آمیزش بخور که پسر بشه ولی من هیچ کدوم این کارارو نکردم فقط قلبی از خداخواستم عزیزم

نه از وقتی فهمیدم باردارم🙈😍 دوستم قبل بارداریش رب انار باشکر میخورد که بچش پسر بشه و پسر شد.دکترم ...

خداروشکر عزیزم اون چیزی که دلت میخواست شد خدا بچه هاتو حفظ کنه برات❤

خداروشکر عزیزم اون چیزی که دلت میخواست شد خدا بچه هاتو حفظ کنه برات❤

ممنونم عزیزم.قربون محبتت برم😍🌹🌹🌹