2777
2789

اونموقع خیلی پسر دوست داشتم ،فقط هم حاصل تاثیر تفکرات خانواده همسرم بود..خدا ازشون نگذره....

اما الان سر دومیم مطمئنم دختره و خیلی هم خوشحالمممم...خداروشکر....

خدایا عزیزامو به خودت سپردم ...🌹

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ختنه که خیلیییی راحته عزیزم 😂😂😂😂

ولی خیلی زجر اوره و حال خوبی به ادم نمیده

زندگی شاید ان جشنی نباشد که انتظارش را داشتی            اما حالا که به ان دعوت شدی تا می توانی زیبا برقص Ես փնտրում եմ հին հայ ընկերներ
عزیزم درسته نظر هر کسی قابل احترامه ولی چون تبادل نظره نظرمو میگم،باور کن اینایی که گفتی ربطی به جنس ...

بله صد درصد ولی خوب من چیزایی که اطرافم دیدم اینجوری بوده مثلا اطراف من پسرا حرص میدادن بد بودن دخترا اروم و درس خون و دلسوز پدر مادر

من چون خواهر نداشتم با همه ی وجود دعا میکردم دختر بشه و شکر خدا شد 

ولی الان دلم میخواد یه پسرم داشته باشم دخترم ۷سالشه

دوزخ از تیرگی بخت درون من و توست                                    دل اگر تیره نباشد همه دنیاست بهشت🎈💕
برام شدیدااا مهم بود و هست بچه اولم پسر بوده الانم باردارم و قلبا دوست دارم اینم پسر باشه و شعار این ...

حالا چرا اینقدر عصبانی!! 

انشاله ده تا پسر دیگه میاری حالا که دوست داری 

خداجونم کمکم کن این روزا برام زود بگذره. آمین 🌹

چقدر نظرخانواده شوهر واستون مهمه.... 

کسی که قراره مادر بشه اولویتش باید بچش باشه که همه جوره عاشقش باشهو بهش افتخار کنه نه اینکه خانواده شوهر جنسیت چی دوست دارن... 

اون قدیم بود غروسا واسه عزیز شدن تو خاندان شوهر اونقدر بچه میزاییدن تا به پسر برسن،نهایتش هم کلفتی خانواده شوهر میکردن و به جایی نرسیدن

و قل ربّ اَنْزلني مُنْزلاً مبارکاً و اَنت خیرالْمُنزَلین🌸برای حاجتم صلوات بفرستین 🌹فدای دل مهربونتون 💖
برام شدیدااا مهم بود و هست بچه اولم پسر بوده الانم باردارم و قلبا دوست دارم اینم پسر باشه و شعار این ...

شماچرت میگی

بله که ممکنه هرکسی به یه جنس علاقه داشته باشه ..همه میدونیم

ولی اینکه بارداربشه وبخاطرجنسیت بچش گریه وناله کنه وتوسرش بزنه غیرطبیعیه

من اهل توهین نیستم

ولی باآدمامثل خودشون حرف میزنم

باتمام وجود به وجود پرازعشق ومهربونیت افتخارمیکنم دخترکوچولوی من❤
بله صد درصد ولی خوب من چیزایی که اطرافم دیدم اینجوری بوده مثلا اطراف من پسرا حرص میدادن بد بودن دختر ...

بله عزیزم ولی من هر دو رو اطرافم دیدم پسری که چقدر دلسوز خونوادشه و دختری که با دوست دختره باباش رفیق میشه و به مادرش پشت میکنه

کودکی ۷ساله مادرش را برد بیمارستان، دکتر گفت:مادرت میمیرد!بچه گفت:کی؟؟دکتر گفت:پاییز!بچه گفت:پاییز کیه؟؟گفت وقتیکه برگهای درختان میریزند،بچه آمد خانه نخ و سوزن برداشت رفت تا تمام برگهای شهر را به درختان بدوزد!

من سر جفت بارداریام جنسیتشون رو خواب دیده بودم

و روزی که رفتن سونو ان تی هیچ شکی نداشتم

حرف کسی هم برام مهم نبود

خیال بافیَت بد نیست...خیال کن که خواهی رفت،،،همین که رفتیو مُردَم ،،،تلاش کن که برگردی و در کمالِ خونسردی مرا به خاک بسپاری

یعنی من یه تاپیک گزاشتم در مورد پسر یکی بهم گفت جاهل یکی گفت تو کوه زندگی میکنی یکی گفت حسودی یکی تاسف خورد و...

دوزخ از تیرگی بخت درون من و توست                                    دل اگر تیره نباشد همه دنیاست بهشت🎈💕