2777
2789
عنوان

مگه میشه آدم حسادت نکنه؟!!!

171 بازدید | 13 پست

آدم وقتی یکیو میبینه ک وضع مالیش خیلی خوبه هر دفعه یه تیپ و لباس جدید و لاکچری میزنه...خوش قیافس...و هزاران حسن داره...چطور حسادت نکنه؟؟ 

آدم دوس داره خودش از همه بهتر باشه...

چطور میشه ک بعضیا حسودی نمیکنن...

من از صبح یه چیزی شنیدم همش تو فکرم...از طرفی حالم بهم میخوره از این حسی ک دارم...

میگم خوب خدا به موقعش به منم میده...

ولی اون ذات خبیثم میگه خفه شو لطفا

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من به مال کسی حسودی نمیکنم فقط وقتی میبینم یکی شوهرش دوسش داره بهش محبت میکنه حسودیم‌میشه 

کسانی که به من میگویند تو به جهنم میروی و ما به بهشت خوشحالم میکنند که به یکجا نمیرویم...
من به مال کسی حسودی نمیکنم فقط وقتی میبینم یکی شوهرش دوسش داره بهش محبت میکنه حسودیم‌میشه 

اخ گفتی منم به مال و منال و ثروت اصلا اهمیت نمیدم ولی کسی میگه شوهرش ارومه دعوا نمیکنه و اصلا اهل عصبانی شدن نیست و زود اشتی میکنه خیللللی غبطه میخورم

وجود داره چرا حسادت کنه وقتی از نظر مالی دست رو دست خیلی هست بخواد ادم حسادت کنه چرا اون داره من ندارم که باید همیشه در حال حسادت باشه و از همه بیشتر خودش اذیت میشه فقط کافیه ادم حس رضایت به زندگیش و خودش داشته باشه انوقت حسادت معنای نداره واسش

بجای اینکه کفشتو با لباست ست کنی حرفتو با عملت ست کن☺

اینی که گفتی حسودی نمیکنن منم من، دوستام خیلی خیلی پولدارن اصلا نمیتونید باور کنید خانواده همسرشون تو کارای مهم دولتین یکیشون همسرش رئیس بانکه یکیشون همسرش بازار مبل پاساژ داره ولی من اصلا همچین حسی بهشون ندارممم خیلی هم دوسشون دارم، چون همیشه به خودم یادآوری میکنم که هر کی موقعیت خودشو داره قرار نیست خودمو اذیت کنم 😋

من از ۱۷ سالگی دارم کار میکنم .هیچوقت نبوده دغذغه ‌ار و .. نداشته باشم .وقتی دخترایی و میبینم که راحت خونه پدرشون خرج میکنن و میخرن و میپوشن و همه میگن به به چه دختر خوبی حسادت میکنم 

وقتی به من به چشم یه زن که با همه سر و کله میزنه و زبون داره بهشون حسادت میکنم اخرشم یه ازدواج موفق نیاد سراغشون .

من چی همیشه بیرون از ساعت ۱۰ صبح تا ۱۲ شب سر کار بودم تهش همه میگن اوف سرت شلوغه اوف ال اوف بل 

اره من حسودی میکنم .میخوام منم راحت بشینم و استفاده کنم و عصبی نباشم و همه بگن چه دختر اروم و خانومی

نمیگم حسادت نکردم تا حالا چرا کردم ولی هیچ وقت دوس ندارم از همه بهتر باشمو تو کانون توجه معمولیم از نظر خودم چه کاریه حالا ادم خودشو بکشه که سرتر باشه که چی مثلا