21mehraboon مدیر استارتر عضویت: 1397/11/01 تعداد پست: 533 عنوان بیایو براتون حمد بخونم❤ 37 بازدید | 10 پست سلااامعیدتون مبارک ان شاالله به همه ی چیزایی که دوس داریم برسیم و سلامتی به جهان برگرده و دوباره کنار هم باشیم...❤❤❤❤لطفا شمام منو دعا کنید🌺🌺 1399/01/09 | 23:26 5 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
ژیناگلمن عضویت: 1398/12/13 تعداد پست: 205875 من🥺 وقتی با من حرف میزنی رفتار ارزونتو بزار توی جیبت:) هیتلرم خوبه ها، اما من عاشق با پنیه سربریدنای چرچیلم https://t.me/Hich_zh
zizi100 عضویت: 1394/04/17 تعداد پست: 91507 برای ظهور و سلامتی امام زمان عج الله تعالی فرجه الشریف بخون کارخوبه خدادرست کنه سلطان محمود خر کیه ..بِحَقِّ یس وَ الْقُرآنِ الْکَرِیمِ وَ بِحَقِّ طه وَ الْقُرآنِ الْعَظِیمِ یا مَنْ یَقْدِرُ عَلَی حَوائِجِ السّائِلِینَ یا مَنْ یَعْلَمُ ما فِی الضَّمِیرَ یا مُنَفِّسَ عَنِ الُمَکُرُوبِینَ یا مُفَرِّجَ عَنِ الْمَغْمُوْمِینَ یا راحِمَ الشَّیْخِ الْکَبیرِ یا رازِقَ الطِّفْلِ الصَّغِیرِ، یا مَنْ لا یَحْتاجُ اِلَی التَّفْسِیرِ صَلِّ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّدٍ وَ افْعَلْ بِی کَذا وَ کَذا به جای«و افعل بی کذا و کذا» حاجات خود را ذکر کنی/برخاتم انبیا محمد صلوات💖💖💖💖💖 يا مَنْ اِذا تَضايَقَتِ اْلاُمُورُ فَتَحَ لَنا باباً لَمْ تَذْهَبْ اِلَيْهِ اْلاَوْهامُ، فَصَلِّ عَلي مُحَمَّدٍ وَالِ مُحَمَّدٍ وَافْتَحْ لِاُمُوريَ الْمُتَضايَقَةِ باباً لَمْ يُذْهَبْ اِلَيْهِ وَهْمٌ، يا اَرْحَمَ الرَّاحِمينَ.
نسرین۱۶۳ عضویت: 1398/06/27 تعداد پست: 2250 لطفا برای سلامتی و خوشبختی و عاقبت به خیری بچم اسمش رادوین هست من هم برای شما حمد میخونم
پژو۲۰۶ عضویت: 1396/04/14 تعداد پست: 3611 مرسی عزیزمبرای سلامتی خانواده ام دعا کن.ممنونممنم برای حاجت شما ،سوره حمد رو میخونم💖
ferijooon عضویت: 1398/11/15 تعداد پست: 1556 مرسی عزیز دلم ان شاالله شما هم حاجت روا بشی.. برا خواسته ی دل منم دعا کن دوستای قشنگم به دعای خیر و صلواتتون خیلی محتاجم...