2777
2789
عنوان

کم خوابی

| مشاهده متن کامل بحث + 164 بازدید | 24 پست
خیلی ممنون حالا اگه داروی گیاهی بتونم پیدا کنم بهتره چون قرص و دارو شیمیایی هست عوارض داره 

خب بهتون داروی گیاهی میده یا میتونین از دارو خانه شربت خواب آور بگیرین ولی بهتون پیشنهاد میکنم به دکتر مراجعه کنین

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خیلی ممنون حالا اگه داروی گیاهی بتونم پیدا کنم بهتره چون قرص و دارو شیمیایی هست عوارض داره

برای من یه مقداری خوبه ارومم میکنه ولی برای من خواب آور نیست ولی برای بابام و مامانم و داداشم خواب اوره قرص گیاهی والی فلور 

نی نی یارها به من یه چیز یاد دادند که حتی تو مجازی هم نمیتونم درد دلمو بگم.نی نی یارها تا حالا چهار تا کاربریمو حذف کردیا. این کاربری به دست ۳ نفر می باشد
واقعا دستت درد نکنه لطف کردی 🤗🤗🤗

خواهش میکنم 

نی نی یارها به من یه چیز یاد دادند که حتی تو مجازی هم نمیتونم درد دلمو بگم.نی نی یارها تا حالا چهار تا کاربریمو حذف کردیا. این کاربری به دست ۳ نفر می باشد