2777
2789

ما میخایم بریم مسافرت  جنوب تاحالا با پدر شوهر مادرشوهرم نرفتیم خانوادگی حالا اشناهاشون خیلی نزدیکن  اینا فهمیدن و ایناک هیچ وقت  ب ادم برای هیچ مسافرتی نمیگن خودشون میرن تازه وقتی میرن کیش و شمال و هرجا عکس میزارن.  بقیه اونجا میفهمن اونا شمالن و فلان جان  الان زنگ زدن ماهم میخایم بریم وایسیم باهم بریم   ما دوست نداریم باهاشون بریم ولی پدر شوهرم اینا مطمئنم میگن اره بریم باهاشون. و فلان  خب قطعا میگه بیاین باهم بریم  ولی خیلی پروئن چجوری بگیم   نیان  وجوری بگیم نمیخایم  باهاتون میان  چجوری بگیم ؟؟؟؟؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

مهم اینه با شوهرتون اتفاق نظر داشته باشید اگر هردوتون موافقید کسی نیاد، خیلی راحت بگید ما دوست نداریم با کسی بریم سفر راحت نیستیم .انشالله یه شب شام تشریف بیارید منزل ما .

منم متنفرم با کسی سفر برم تا حالا هم نرفتم البته شوهرم متاسفانه توانایی نه گفتن نداره اما من خیلی راحت میگم نه من راحت نیستم .میخواد خوششون بیاد میخواد نیاد .حالبه ۲۰ ساله از رو نرفتن همچنان با پررویی میخوان خودشونو غالب کنن منم همچنان میگم متاسفانه من راحت نیستم