2777
2789
عنوان

کرونا گرفتم

| مشاهده متن کامل بحث + 7003 بازدید | 114 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

@حاجقاسمیدیگر     @aysajon ‍  @dokhtareporteqali     😭😭😭😭😭

وای بچه ها بیاین ی تاپیکی چیزی بزنیم هرروز صلوات بدیم بچه ها هم همینطور

الهی بمیرم

انشالله چیزی نیست

زود خوب میشه نازگل مهربونم😭😭😭😭😭

مهربانی‌هایت روزی به تو باز خواهند گشت...🤍🕊تولیدی انواع لباس زنانه ماصوعاmasoua_brand@با عشق برای بانوان سرزمینم تولید می‌شود💜

وای بچه ها بیاین ی تاپیکی چیزی بزنیم هرروز صلوات بدیم بچه ها هم همینطور الهی بمیرم انشالله چیزی نی ...

من تاپیک زدم براش هر کی میخاد بگه تگش کنم

عاقا گفته باشم نازگل خانوم این سایت دوست جونیه خود منه

اخی عزیزم، بخاطر امضات همیشه دوست داشتم، ان شاءالله به حق مولودهای این روزها زود زود خوب میشی مهربونم

من با چشم خودم دیدم هر کس هر کسی رو قضاوت کرد، با گذشت زمان بدتر از اون شد، اینو اینجا نوشتم یادم بمونه کسی رو سرزنش نکنم🤐

وای نازگل بخدا شنیدم بدنم سرد شد 😭بخدا اصلا خیلی ناراحت شدم انگار خواهرمی قربونت بشم مامای مهربون انشاله زود خوب میشی منتظرتم اومدم خبرم کن به فکرتم بخدا الان دیدم 😭

الهی بمیرم واست نازگل جونم 

الان خوبی حتما از حالت با خبرم کن😩😩😩😭😭😭😭

انشالله زودی میایی پیشمون

الهی دورت بگردم قلب من ⁦❤️⁩همسرم همه دنیامه الهی من فداش بشم یکی یه دونه من قربون اون صداش بشم من همه ی زندگیه منه..کسی بیاد سمتش پر پرش میکنم 😁لطفا پروفایلمو کپی نکنید اینجا منو با این پروفایل میشناسن..ممنون عزیزان ⁦❤️⁩

سلام عزیزم.سلامت باشی همیشه ایشالا.هر چه زودتر صحیح و سالم برگردی خونه به حق پروردگار. الان یکی از خانوما شمارو بهم معرفی کرد که سوال پزشکیمو بپرسم اومدم تاپیکتونودیدم خیلی ناراحت شدم.