2777
2789
عنوان

کرونا گرفتم

| مشاهده متن کامل بحث + 7003 بازدید | 114 پست

انشالله زود خوب میشی 

دختر عزیزم عشق من مرسیییی با تلاش خودت و کمک خدا جونم خوب شدی خوبتر هم بشو تا مامان از ته دل بخنده   یه مامان پر تلاش که هشت ماهه تو رزمه ول نمیکنم تا خوب شدن کاملت عشقم .عشقم پسرم مرسی که سالمی وهستی   

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

یاخداااا😔نازگلم بمیرم برات😢 اشکم دراومد قربونت بشمممم😢😢 ان شالله ک هرچ زودتر حالت خوب میشه😢 ...

😭😭😭😭

گل به خودی فقط اونجاش که زیر کولر خوابیدی میچسی باد میزنه برمیگرده تو صورت خودت😁

روحیه داشته باش،،درسته سخته مریضیش،،ولی شما تو سنی هستی که به راحتی میتونی شکستش بدی...ان شاالله سالم وسلامت برگردی خونت💪

در پی چشمت شهربه شهر خانه به خانه،،،شدم روانه🚶گل عشقم راچیدی دانه به دانه...چه عاشقانه🌹🌹.       آرام آرام آتش به دلم زدی بنشین که خوش امدی رویای من😍😍   این تو این جان من...شوق چشمان من،،عاشق ها میکشی زیبای من🌞🌞     مثل تو دنیا ندیده .... فصل عشق ما رسیده..رونمایان کردی ویک شهر دستش را بریده...💖💖.       کفرم ودینم توهستی...هرچه میبینم توهستی ...بیستون ها می کَنم من ،چونکه شیرینم توهستیییی😘😘😘 در پی چشمت شهر به شهر خانه به خانه شدم روانه........

واااای نازگل 

همونطور ک انفولازارو پشت سر گذاشتی اینم میزاری گلم 😗😗😗😗

میشه ازتون خواهش کنم برا اینکه بابام راضی ب ی کاری بشه برام صلوات بفرستید خیلییی محتاجم ممنونم 😍😘😗😔(سوالات در مورد حیوانات پاسخگوهستم)

این تست چه جوریه؟ این تب سنجی که میکنن همون تسته؟ خدا کمکت کنه عزیزم‌‌‌‌.شما انقدر دلت پاکه  که از تو این سایت هم کمک حالی..به امید خدا خوب میشی

تو بهترین حال منی من شک ندارم،من دیگه بهتر از تو از کجا بیارم🤱

بچه ها صلوات بفرستین برای سلامتیش الان وقت خوبی برای هی سوال پرسیدن نیس،وقت انرژی مثبت دادنه❤

جنگل رو به فنا بود ولی درختها هنوز به تبر رای میدادند چون تبر درختان را قانع کرده بود که او هم یکی از انهاست زیرا دسته او هم از چوب بود..