2777
2789
عنوان

تجربه های کنکوری 🌌

1976 بازدید | 39 پست

سلام امیدوارم حالتون خوب باشه 

من کلاس یازدهم انسانی هستم و سال 1400 کنکور دارم درسم هم خوبه و معدل ترم اولم 19.65 شد 

اما بزرگ ترین مشکلم اینه نمیدونم چطوری شروع کنم برای کنکور بخونم و چطوری تست بزنم 

یعنی هر بار اومدم شروع کنم نمیدونستم از کجا شروع کنم چطوری بخونم کی تست بزنم 

اگه شما اطلاعاتی تو این زمینه دارید خوشحال میشم کمکم کنید

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یعنی تو مدرسه هاتون معلم و مشاور نیست؟ 

مشاور داشتیم دو جلسه اومد خیلی هم خوب بود اما براش مشکلی پیش اومد دیگه نیومد الان هم معاون پرورشی مون میاد الکی حرف میزنه میره اصلا خوب نیست

آخه شنیدم تست زدن خیلی مهمه حتی دو تا کتاب تستم خریدم اما تا حالا یه دونه ش رو هم تست نزدم

ببین

من خودم زارتا کتاب تست دارم

اگه مبنات کمک درسی باشه بده چون اشتباه دارن

کنکور هم فقط از کتاب میاد

فقط ی ازمون ازمایشی برو

فی فی🫧و گل ها🌸
آخه شنیدم تست زدن خیلی مهمه حتی دو تا کتاب تستم خریدم اما تا حالا یه دونه ش رو هم تست نزدم

عزیزم یازدمی از تابستون باید بکوب بخونیااااا

کلاسای چرت و پرتم نرو وقتتو تلف کنی مضخرفن همه البته من تجربیم

هر کی پشت سر من حرف میزنه راضیم ازش حق داره خدایی خیلی حال میده غیبت کردن    تیکر بارداری نیست