2777
2789
عنوان

تجربه های کنکوری 🌌

| مشاهده متن کامل بحث + 1976 بازدید | 39 پست
پرچم تجربیا بالاست    

پرچم اونی بالاس ک با پول باباش میره خارج بدون کنکور میخونه میاد ن ما 700هزارتابدبخت  

هر کی پشت سر من حرف میزنه راضیم ازش حق داره خدایی خیلی حال میده غیبت کردن    تیکر بارداری نیست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اینو گفتم دلت اروم شه من خودم تاریخ افتادم

تازه میدونی معلممون برای امتحان کلاسی خیلی هاش رو حذف میکنه مثلا برای امتحان ترم اول 20 صفحه داد گفت همینا رو بخونید من موندم چطوری میخوایم اینو بخونیم کنکور بدیم اگه معلممون سخت گیر تر باشه بهتره اما متاسفانه نیست

اول باید سه تا رشته رو تو اولویتات بذاری

بری زیر گروه اون درس رو ببینی 

کدوم درس ضریب بیشتری داره تو اون رشته ای که میخواز

از بالاترین ضریب

اول بشین کتابو بخون بعد کمک درسی رو هر درسی میخونی تست همون درسو بزن ولی نه همه اشو مثلا اگه 30 تا تست داره ده تا شو بزن بیست تای بعدی بمونه برای دوره و ده تای اخریم برای سه ماه اخر

به خودت زیاد فشار نیار که از درس زده شی از الان 

شما عاقل* شما دغدغه مند *شما همه چی تموم*ما هیچی*ولمون کن تو رو خدا

سلام وقت بخیر.موسسه منفرد در زمینه آموزش ،مشاوره و پشتیبانی تلاش در کمک به دانش آموزان کنکوری عزیز دارد.جهت رزرو با شماره زیر تماس حاصل فرمایید یا در صورت تمایل در واتساپ با ما در ارتباط باشید.09373488019