2777
2789
عنوان

بدووووووین دخترای جوونی که با کسی دوستن خواهشا بیان

| مشاهده متن کامل بحث + 408 بازدید | 69 پست
Sandm نفهميدم يعني اون مي دونست يا تو بهش گفتي (پر…ود)رو

میدونست دیگه بچه کوچولو نبود که قربونت 

من درد داشتم گفتم مریضم گفت ااا پریودی و اینا 😂😂😂از اونجا حرف زده شد 

خدایا منو به عشقم برسون 😔🙈و ی کار خیلی خوب میشه دعا کنین عزیزای دل؟
نه چت و به اون شدت حرف اینکه مثلا بره خونشون که من خوب برام حل نشده اس یکم ولی نمیخوام تحت تا ...

نکنه خودت هستی به ما میگی واس خواهرم میپرسم

عمرگران می گذر خواهی نخواهی..... 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نه چت و به اون شدت حرف اینکه مثلا بره خونشون که من خوب برام حل نشده اس یکم ولی نمیخوام تحت تا ...

نه نه بره خونشون چیکار اخه دختر؟

خدایا منو به عشقم برسون 😔🙈و ی کار خیلی خوب میشه دعا کنین عزیزای دل؟

مطمعن باش اگه ی ذره هم شعورداشته باشه نبایدپاشوخونه پسر غریبه بزاره.

قسمت توهمین بوده که برسرت گذشته              نکن گلایه ازفلک این کارسرنوشته.

واقعا نمیفهمم من خواهرم بود میگفتم اصلا همچین کاری نکن و نمیذاشتم چون بنظر من این کارا فقط به دختر لطمه میزنه  و پسره میره با یکی دیگه و خوش خوشانش

هرکس امضامو میبینه دعا کنه پسرم صحیح و سالم باشه وبدون هیچ مشکلی به دنیابیاد💖

بنظر من ک، چ بخان چ نخان بحث رابطه میاد وسط،، و الان دخترهام هیچ مشکلی باهاش ندارن، و چ شما راهکار بدی ب خواهرت چ ندی،این اتقاق بینشون میوفته، ی نیاز هست ک اگر خواهرتم تمایل داشته باشه هیچ ایرادی نداره،من نمیدونم کی این چیزا باز میشه توو کشور ما؟! همینطور بسته موندیم ک الان 60 درصد طلاقها بخاطر رابطه جنسی هست... چون زن نابلده، و مردو هیچوقت نتونسته کشف کنه

مرسی ازت عزیزم بنظرم حرفت درسته تا حدودی

اره عزیزم اکثرا که میبینی طرفشون ازشون جدا میشه و ضربه میخورن اکثرا سیاسیت ندارن و نمیتونن طرفو وابسته کنن دیگه یسری چیزا به لوندی و سیاست دختر بستگی داره بنظرم من که هر پسریو دیدم کا عاشق دختری بوده یه شیطنتایی بوده

بنظر من ک، چ بخان چ نخان بحث رابطه میاد وسط،، و الان دخترهام هیچ مشکلی باهاش ندارن، و چ شما راهکار ب ...

من واقعا آدم بسته ای نیستم

ولی خب براش نگرانم

تو‌ جامعه ما اگه آسیپ پذیر بشه خیلی هزینه اش زیاده براش

والا خودشون که خیلی جدین با هم

زمانی جدیه که با خونوادش بیان جلو..و هر دو خونواده تا حدودی نظرشون مثبت باشه یعنی جلسه ی دوم به بعد ...

هزاران نفر که دوستیشون بهم خورده قضیه شون جدی بوده با هم