2777
2789
عنوان

بدووووووین دخترای جوونی که با کسی دوستن خواهشا بیان

| مشاهده متن کامل بحث + 408 بازدید | 69 پست
نه خب نظر میخواد ازم

بهش بگو موقعی که درخواساش رو قبول کردی..اینش روهم قبول میکنی...مگه ما دل نداریم ..اگرادم درستی اشکال نداره..ولی اگه باهاش ازدواج کنه همیشه میزنه توسرش....زیاده روی هم نکنه

اره عزیزم اکثرا که میبینی طرفشون ازشون جدا میشه و ضربه میخورن اکثرا سیاسیت ندارن و نمیتونن طرفو وابس ...

اره مخصوصا اگه پسر یکم شیطون باشه

من شوهرم چون خجالتیو جدی بود همیشه خودم سمت شیطون بودم

نمیدونم چجوری برعکسشو میشه کنترل کرد

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

یعنی انقد سنتون بالاست که جای مامان هستین واسه آبجیتون؟

نه عزیزم

من ۵سال ازش بزرگترم

ولی دید بسته ای ندارم و کلا تو این موارد خیلی نظر من براش ملاکه

مثل ی دوست بیشتر

اره مخصوصا اگه پسر یکم شیطون باشه من شوهرم چون خجالتیو جدی بود همیشه خودم سمت شیطون بودم نمیدونم چ ...

کلا پسرا عاشق دخترای شیطون میشن چون میتونن باهاشون خاطرات خوبی بسازن ولی دختری که مدام نق بزنه و ایراد بگیره و هی ادای افتاب و مهتاب ندیده ها رو دربیاره زیاد تو دید پسرا نیست تو این دوره و زمونه 

دیگه دوره اینم گذشته که میگن پسرا با دوست دخترشون ازدواج نمیکنن چون دیگه همه پسرا فهمیدن که وقتی با دوست دختر وفادار خودشون ازدواج نکنن مجبورن با دوست دختر یکی دیگه ازدواج کنن

من واقعا آدم بسته ای نیستم ولی خب براش نگرانم تو‌ جامعه ما اگه آسیپ پذیر بشه خیلی هزینه اش زیاده ب ...

اینم خیلی مهمه، ک پسر رو بشناسه،، ک در رو نباشه،،و تا حدی پیش نره ک خواهرت همه چیزشو از دست بده سر ی رابطه ی آبکی! در اخر جوری نباشه ک ضربه اشو خواهرت بخوره، وگرنه رابطه ی چیزیه ک وقتی فکرش توو ذهن دختر بیوفته خواه ناخواه میره توو فکر تجربه کردنش، من خودم ی دخترم کاملاً خواهرتو درک میکنم، ولی به عواقبی ک ممکنه برام داشته باشه هم فکر کردم... واینک پسرا خیلی حریص و پستن واقعآ 

اره من چیز بدی از پسره ندیدم تا الان

خودتم باهاش درارتباطی؟؟

اگه اینطوره که دیگه زیادم سخت نگیرین باور کنین دیگه این دوره زمونه گذشته فقط قبل اینکه رابطه شروع شه باید حسابی راجع به خودش و خانوادش تحقیق کنین که چجور ادمایین

الان معیار جدیتم عوض شده

والا من همسن و سالای خواهرتونم..نه عوض نشده تو این مورد ...

از قدیم هر کس واقعا زن میخواست پا پیش میذاشت..

خیلی چیزای مهم دیگه هم هست ..در موردشون صحبت کنن اگه همه چی اوکی بود و اومون خواستگاری اینو همون موقع ها حرف بزنن راجعبش ..بهرحال از نظر من اصلا لزومی نداره تو این مورد صحبت کنن..خودتون بهتر صلاح میدونین

اینم خیلی مهمه، ک پسر رو بشناسه،، ک در رو نباشه،،و تا حدی پیش نره ک خواهرت همه چیزشو از دست بده سر ی ...

من خودم نظرم این بود که تجربش باشه مال وقتی که لااقل نامزد باشن

ولی میترسم یهو گارد بگیره