2777
2789
عنوان

جوومونگ

77 بازدید | 9 پست

وای شوهرم  رفته جومونگ و دانلود کرده الان سه روزه تو اتاق خواب داره جومونگ میبینه فقط میاد بیرون غذا میخوره و کارای شخصیشو انجام میده و میره دوباره تو اتاق 

وای متنفرم از جومونگ صداشو میشنوم همه فیلم یادم اومده

میشه برای رسیدن به حاجتم یه صلوات بفرستید   بزنم تکیه به تو شانه شدن را بلدی؟؟؟                             

اخه جومونگ😳👑

من هنوزم همون دختر کوچولو ۱۴ ساله ام💙هنوز هم همون قدر زودرنجم💙همون قدر احساساتی ام💙من بزرگتر نشده ام💙دنیا برای من به همون اندازه کوچیکه💙ادم ها برام همون معنی مهربانی و از خودگذشتگی رو میدن💙من همونم💙همون دختر بازیگوش ۵ سال پیش💙همون دختری که ساعت ها با موجود خیالی کنارش حرف میزد💙همونی که میتونست💙ساعت ها با کسی درد دل کنه که وجود نداره💙من همونم💙هیچ تغییری نکردم💙اما یه چیزی برام جالبه💙و اون مادر شدنه💙من میترسم💙من نمیتونم حامی یه موجود دیگه باشم💙در حالیکه خودم هنوز بچه ام💙نیاز به حمایت دارم💙گاهی وقت ها با خودم فکر میکنم💙کی انقدر بزرگ شدم💙که به مادر شدم فکر میکنم💙🌹

خوبه که سر خودشو گرم کرده 

دلشکسته  ک باشی...ساده ترین حرف ها اشکت را در می اورند...دلشکستگی پیچیده نیست...یک دل،یک آسمان،یک بغض از آرزو های ترک خورده                                                         ...به  همین سادگی...                    دلشکستگی هایم را زیر دوش حمام میبرم...    بغض هایم را زیر شر شر آب داغ میترکانم...                       تا همه فکر کنند                          قرمزی چشمانم از دم کردن حمام است...                دلشکستگی درد دارد معنا ندار 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

من ده سال ازدواج کردم فک کنم این دهمین باره داره میبینه تازه ما دوسال دوس بودیم یه بار جوتبمو نمیداد گفتم نگران شدم چرا جوار نمیدادی گفت داشتم جومونگ میدیدم عجب سریالی خخخخخ

رمان دانلود کنید ...  یا شما هم فیلم دانلود کنید ...  اگه خواستید میتونم مورد های خوبی معر ...

فدات علاقه ندارم افسردگی دارم  حوصله م نمیکشه