2777
2789
عنوان

😂😂😂تکراری اما،خنده دار😂😂😂

1280 بازدید | 66 پست

ولی اگه شهاب سنگ خواست بخوره زمین

به ناسا بگید نمیخاد محاسبه کنه کجا میخوره

خودمون میدونیم

😂😂😂

خوزستان و بوشهر و هرمزگان

کل عمرش دماش ۵۰ درجه به بالا بود!

الان که کرونا اومده هواش منچستری شده!

😄😄😂😂

خدایا یه دو دقیقه امتحان الهی نگیر بفهمیم داریم چه غلطی میکنیم

😀😀😀😀😀😀

جواب آزمایشت رو گرفتی؟

اره

کرونا داری؟

نه خداروشکر سرطانه😑🧐😏😅

تا این حد ملت ترسیدن 😂

حالا باز خوبه اسم این ویروسا تو ایران انتخاب نمیشه

فکرشو کن ذوالفقار 19 بگیری🤣

بزرگترین دلخوشیمون این بود که مردا صبح می‌رفتن شب میامدن که کرونا اونم ازمون گرفت...😂😂

میگما......نمیشه کرونا بشینه تو خونه ما بریم بیرون

حوصلمون سر رفته 🥺😬🤣🤣🤣🤣🤣🤣

كل جهان دارن ايران رو مثال مى زنند كه چقدر با فرهنگيم حمله نكرديم فروشگاه ها، حاجى اينا نمى‌دونند ما پول نداريم

😂😂😂😂😂

نرم نرمک میرسد اینک بهار

تف به قبر روزگار

شاعر منظور بدی نداره فقط زیاد تو قرنطینه مونده اعصاب نداره

😁😂😂🤣🤣

مایی که با روغن پالم و وایتکس تو شیر و گوشت خر و گربه نمردیم اگه با کرونا بمیریم خیلی زور داره .

😁😁😂😂😕😂

‏هی تو اینستا و تلویزیون میگن زندگی ادامه داره

خوب اینا که خودمون میدونیم

مشکلمون اینه ما تو ادامه اش هستیم یا نه

😂😂😜😐

زلزله اومده

به جا اینکه برم بیرون ، هول شدم رفتم دستمو شستم

خدایا تکلیف مارو روشن کن

😁😂😂🤣🤪🤪

این قرنطینه تموم بشه

من از خونه برم بیرون

دیگه بر نمیگردم😅😅😁

شب ٢١ام قرنطينس

چراغارو خاموش كنين ميخوام دلاتونو ببرم ووهانِ خراب شده 😂

ایران خودرو و سایپا قراره ماسک تولید کنن؟

احتمالا باید پیش خرید کنیم و ٦ ماه پس از اتمام کرونا بهمون دستمال کاغذی میدن...😂

‏فک کن ۱۵-۲۰ فروردین اغذیه‌فروشا و رستورانا برن سر کارشون،

بعد دو هفته بهشون بگن جم کنید ماه رمضونه!

😂😂😐

اینقد گفتیم شنبه خر است ...که همه روزامون شد جمعه😩

اون دنیا شاید از آدم واسه خوردن اون سیب لعنتی بگذرم

ولی از نوح واسه اون یه جفت خفاشی که با خودش برد تو کشتی هرگز نمی‌گذرم :)))

😁😂😂🤣

قرار شده بعد از تعطیلات کرونا تعطیلات جدید بدن که مردم برن سفر تا خستگی تعطیلات قبلی رو در کنن

😁😂😂🤣🙃

سال ۹۹ رو سال آنتراکت و استراحت ملی اعلام میکنم 😂

از دوستانے ڪه پارسال برام سال خوبے رو آرزو ڪردن تقاضا میڪنم امسال دیگه آرزو نڪنن

مرسے 😂✋

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

زلفقار 19😂

وقتی با من حرف میزنی رفتار ارزونتو بزار توی جیبت:)                                              هیتلرم خوبه ها، اما من عاشق با پنیه سربریدنای چرچیلم                                                                                                                           https://t.me/Hich_zh

وای🙈🙊اینو یادم رفت ،سانسور کنم😳😩

😆😆😆عیب ندارع

وقتی با من حرف میزنی رفتار ارزونتو بزار توی جیبت:)                                              هیتلرم خوبه ها، اما من عاشق با پنیه سربریدنای چرچیلم                                                                                                                           https://t.me/Hich_zh

فقطهوای الان اهواز🤦‍♀️اهوازه یا پاریس🤦‍♀️حالا اگ دانشگاه بودم خورشید بغلم کرده بود 

😂🤣🤣🤣😘🌹

💚شنیدم امام رضا مریضارو شفا میده💚شنیدم پنجره فولاد رضا برات کربلا میده💚 شنیدم که ضامن آهو شدی امام رضا💚میشه ضامن منم بشی پیش خدا💚 شنیدم هرکی بره زیارت امام رضا💚برادیدنش میاد سه جا غریب الغربا💚برا بار اولی سر پل صراط میاد💚دومی وقتیه که نامه ی تو برات میاد💚بار سوم که میخاد آقا به دادت برسه💚وقتی که ملک میاد تا به حسابت برسه💚من قیزیمادونیایام😍قیزیم منه دونیا دی😍الله بیزی آییرما😍بو قیز منه سودا دی😍من تورک قیزام آسانا😍منیم آنام زهرا دی😍عشقی منه اورگددی😍قلبیم اونا شیدا دی😍♥ آبجی سادات خودمی💚khoday_mer3p 💚با یه صلوات آمین بگو خواهرگلم.خدایا هرکی چشمش به این امضا افتاد همون لحظه دلشو شاد کن.اگه دختره یه بخت خوب نصیبش کن.اگه منتظره دامنشو سبز کن.اگه غصه داره خدایا به بزرگیت قسمت میدم ارامشی از جنس خودت نصیبش کن.اگه مستاجره صاحب خونش کن.اگه با شوهرش مشکل داره دلشونو به هم رضا کن.خدایا خیلی از دوستام ناراحتی هایی دارن که نمیتونن بیان کنن اونا فقط تورو دارن جوری به خودت نزدیکشون کن که ناراحتیشونو فراموش کنن.اللهم صل علی محمد وال محمد و عجل فرجهم.brave