2777
2789
عنوان

ماسک سفیده تخم مرغ و زردچوبه😒

38515 بازدید | 26 پست

سلام .کسی این ماسکو گذاشته ؟ 

من دیروز گذاشتم .از دیروز صورتم زرد شده زرررردااا اولش عین این 👈😐 بعد هی شستم و شستم و شستم الان بهتر شده ولی بازم تن زردی رو صورتم هس. 

همسرم میگه چرا رنگِ رُخت پریده😶

کسی گذاشته تاثیر داشته ؟؟ میگم اگر تاثیر نداره دیگه نذارم ب زردیش نمی ارزه

اگر جواب کامنتتو ندادم یعنی نخوندم🙂

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اومد بگم نزار تورووخدا

منم گذاشتم همین وضعو داشتم زرررد 

حالا من دانشگاهم میخاستم برم انگار سِل دارم از بس زرد بودم

شخصيت من چيزي ست كه من هستم!اما برخورد من بستگي داره به اينكه تو چه برخوردي داري!!!
اومد بگم نزار تورووخدا منم گذاشتم همین وضعو داشتم زرررد  حالا من دانشگاهم میخاستم برم انگار س ...

ای وای حالا خوبه تو قرنطینه گذاشتم من😂😂

اره منم انگار یرقان گرفتم 😂😂😂

خب زردچوبه زرد می‌کنه حالا حنا بذار قرمز بشی   

به این تاپیک برید تا زن های موفق دنیا رو بشناسید و ازشون الهام بگیرید:  زن‌های موفق   تاپیک بعدیش با همون اسم برای ثبت نظراتتون در رابطه با تاپیک اصلی بازه    
عزیزم حتما زردچوبه زیاد ریختی با ماست قاطی کنی اصلا رنگ نمیگیری واسه روشن شدن پوست عالیه من تو یه ما ...

یک قاشق چای خوری بود تو  دستورش ‌ .

ماست و زرد چوبه ؟ امتحان میکنم. ممنون💓