پدرم سایه ی سر بود و مرا نور امید😭 پدرم رروشنی محفل ما چون خورشید😭 پدرم خنده به لب بود و همه فهمیدند😭 بعد او خنده به لبهای من و ما خشکید😭😭😭 بابایی بابای مهربونم دلتنگتم😭
گاهی گمان نمیکنی ولی خوب میشود، گاهی نمیشود که نمیشود که نمیشود، گاهی هزار دوره دعا بی اجابت است، گاهی نگفته قرعه به نام تو میشود، گاهی کتاب گدایی و بخت با تو یار نیست، گاهی تمام شهر جواب تو میشود 💖
مبارکه عزیزم...تایپک قبلیاتو یکیش این بود ک قرص اورژانسی خورده بودی ...بعد قبل ترش در مورد ivfبود ...با ivfباردار شدی؟
پس کی میای عزیز دل مامان💕 کاش بیاد اون روزی که تو اولین قدماتو برداری و من فقط نگاهت کنم اولین کلماتتو بگی و من ذوق مرگ بشم قلب مامان تو که میدونی من دیونتم از خدا خواهش کن که زودی بیای تو دل مامانی نفسم
نه باید اولین روز پریودت رو ببینی کی بوده از اون روز حساب کن بهت میگه چند وقته دز ضمن توی گوگل بزن ماشین حساب بارداری اون دقیق برات محاسبه میکنه
گاهی گمان نمیکنی ولی خوب میشود، گاهی نمیشود که نمیشود که نمیشود، گاهی هزار دوره دعا بی اجابت است، گاهی نگفته قرعه به نام تو میشود، گاهی کتاب گدایی و بخت با تو یار نیست، گاهی تمام شهر جواب تو میشود 💖
مبارکه عزیزم...تایپک قبلیاتو یکیش این بود ک قرص اورژانسی خورده بودی ...بعد قبل ترش در مورد ivfبود .. ...
شوهرم مشکل واریکوسل داشت چندتادکتر رفتیم گفتن بایدای وی اف کنید تا رفتم پیش خانم شیخ زاده ایشون گفت من شوهرتو عمل میکنم ۸۰ درصد باردار میشی ۷ ماه پیش عمل کرد ولی دیگه ناامیدشدیم داشتیم طلاق میگرفتیم و من بعد دو روز بعد اخرین رابطه قرص اورژانسی خوردم که یک موقع باردار نشم ولی دیروز فهمیدم باردارم و داستان طلاق منتفی شد خدا نخواد برگ از درخت نمیفته شوهرم اونقدر خوشحاله به همه خانواده زنگ زده 😂