2777
2789
عنوان

بارداری هفته ۸

62 بازدید | 8 پست

سلام دوستان من الان هفته ۸هستم ینی برم سونوقلبش مشخص میشه آخه هفته ۴بتام خیلی پایین بودوحتی یه آزمایشم گفت باردارنیستی و منم بابی بی چک ۸بارانجام دادم که مثبت نشون دادوهفته ۵رفتم سونوگفتن فقط ساک دیده شد ولی خیلی نگرانم که بارداری پوچ باشه کسی هس راهنماییم کنه؟؟؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من هفته ۴رفتم بتام ۱۲۵ بود 

اره کمه 

اما هفته ۵ اگر ساک دیده شده یعنی رفته بالای ۱۰۰۰ 

دیگه چاره نیست جز اینکه سونو بری دوباره 

کاربر قدیمی فراموشکار 🤦‍♀  💞 الهی و ربی من لی غیرک 💞  

مرسی دوستان امروزرفتم ُ سونوگرافی صدای قلب کوچولوشوشنیدم وای حس خیلی قشنگیه ایشالااونایی ک آرزو دارن یه روزبشنون کی مث من ۸هفتس میخوام ایشالاتاآخربارداریم یه هم صحبت داشته باشم

سلام . وقتتون بخیر . خواستم ازتون کمک بگیرم

ما ۱۱ اسفند اقدام کردیم و همون یه بار بوده . هیچ علائمی غیر از پریود نشدن و حساسیت سینه ها نداشتم .تا اینکه هفته ی پیش بی بی چک مثبت نشون داد . الان دو سه روزه سینه هام کمتر درد میکنن . نگرانم

متخصص زنان برم که سونو برام بنویسه؟

سلام ممنون منم خیلی زودفهمیدم باردارم رفتم آزمایش دادم حتی گفتن منفی!درصورتی که حسم میگفت حاملم مبارکه ایشالاچون من به بی بی چک شک ندارم حتی ازآزمایشم دقیق تره پس صبر کن حدودا به نظرمن ۳هفته دیگه برو سونوچون آزمایش فقط استرس میده منکه اینکاروکردم دیروزواسه قلبش رفتم خداروشکرمیزد امیدوارم که بارداری خوبی داشته باشی بهم خبربده چی شد