2777
2789

پسرم رفته بیرون وقتی اومد این سگ کوچولو دنبالش بود اصن ول کن نبود بزور اومد تو حیاط 

هر کار کردم نرفت بیرون خیلی کثیفه منم بخاطر بچه هام بزور بیرونش کردم اصن نرفت دم در موند اینقد ناله کرد 😥دلم سوخت درو باز کردم خودمم وسواسی 😞نمیدونم چکار کنمش 

انگار خیلی گشنشه 

راستش من تجربه ای ندارم اصن کسی اطرافم سگ نداشته که بدونم چی بهش بدم الان از تو فریزر گوشت درآوردم که بهش بدم  اما یخه میگم تا یخ گوشت باز بشت چی بهش بدم 

من بلوچم   زبانم بلوچی  لباسم بلوچی  فرهنگم بلوچی  وطنم ایران  مکران بلوچستاااان 😍افتخارم اهل سنتم😍

اخی عزیزم. مراقب باش کرونا نداشتخ باشه

پدرم سایه ی سر بود و مرا نور امید😭 پدرم رروشنی محفل ما چون خورشید😭 پدرم خنده به لب بود و همه فهمیدند😭 بعد او خنده به لبهای من و ما خشکید😭😭😭 بابایی بابای مهربونم دلتنگتم😭

نژادشم بگین 

یه اسم قشنگم براش انتخاب کنین 

پسره 😀

همسرم گف میبره کارگاه محل کارش نگهش میداره 

من بلوچم   زبانم بلوچی  لباسم بلوچی  فرهنگم بلوچی  وطنم ایران  مکران بلوچستاااان 😍افتخارم اهل سنتم😍

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اخی عزیزم. مراقب باش کرونا نداشتخ باشه

بیشترین ترسم همینه 

اما دلم سوخت خیلی بد ناله میکرد گریم گرف راهش دادم 

سلام منم همون کاربر ترکیده باهم تو تاپیک لباس دخترت نظر دادیم یادتع؟

میم های نی نی سایتی اینجا میزارم😁 😎حافظ کل سوره( قل هو الله احد)..😎ساعت ۱۲ شب به بعد توی سایت پادزهر لازم میشین بس که سمه😌من وقتی میام نی نی سایت خودم میریزم پشما م میمونن   آخه یکی نیست بگه ماذا فاذا لاذا چاذا بلاذا
نون خیس کن بهش بده 

مگه جوجس 

نون خشک بهتر می خورن سگا ب نظرم 

قشنگ ده پله بالایی...از هر قشری و انسانی...عجب خوشمزس اون لبهات...عجب عشقی به من دادی...اصلا وضعیه این اوضاع .... عجب مستی شدم با تو ...ازت بدجوری ممنونم .... پره هستی شدم باتوو... همسرم   
منم نداشتم ولی شیرم میتونی بدی تا یخ گوشت باز بشه ّذار تو اب داغ داغ،خدا خیرت بده عزیزم😙

شیر دارم اما به ذهنم نرسید که بدم 😀