سلام من روز ۵ پریودی پاک شدم و نزدیکی بدون محافظت داشتم قرص اورژانسی خوردم بعد ۲ روز یکم اب خون دیدم و دوباره پاک شدم بعد ۴ روز الان دوباره خونریزی کردم ب نظرتون دوباره پریود شدم کسی تا حالا اینجوری شده؟
ببین تو خیلی گلی ولی ما دیگ باغچمون جا نداره😎بالاخره توی ۱۸ بهمن ۹۹ بی بی چکم مثبت شد .کنجد مامان خوش اومدی 🥰🤩😘کنجد دوم مامان تو ۸ آبان ۱۴۰۱ ب دلم خوش اومدی😍🤩🤌
راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی میگرفتم یا سخت بود یا وزنم برمیگشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهمتر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.
ن لانه گزینی کم خون میاد این خونش قرمزه مث پریودی همین الان اینجوری شدم
ببین تو خیلی گلی ولی ما دیگ باغچمون جا نداره😎بالاخره توی ۱۸ بهمن ۹۹ بی بی چکم مثبت شد .کنجد مامان خوش اومدی 🥰🤩😘کنجد دوم مامان تو ۸ آبان ۱۴۰۱ ب دلم خوش اومدی😍🤩🤌
تاریخای پریودت به هم میخوره زمان درست اقدام کنی میشه
امروز قراره برم دکتر برای بارداری بهش میگم اخه من همیشه پریودی هام سروقت این ماه اینجوری شدم
تو که میخواستی اقدام کنی پریودتم منظمه چرا قرص اورژانس خوردی دیگه؟؟
اخه میخواستم بدم دکتر تعیین جنسیت بعد اقدام کنم