2777
2789

سلام خوش اومدین

من از هفته ی ششم بارداریم خونریزیم شروع شد و در نهایت به سقط منجر شد، ۲۹ اسفند با قرص دفع لخته داشتم و قبل از اون هم یه تکه سفید چربی مانند دفع کرده بودم... الان چند روزه که خونریزیم خیلی کمتر شده و بنظر میاد میخواد تموم بشه دیگه، با این وضعیت ممکنه هنوز بقایا تو رحمم مونده باشه؟ 

خبر دارى كه شهرى روى لبخند تو شاعر شد؟چرا اينگونه، كافرگونه، بى رحمانه ميخندى...؟!🌹🥀

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

باید سونوگرافی برید ،چون ب ریسکش نمیرزه ک نخواین برین ،چون اگه خوایی نکرده بقایا بمونه باعث عفونت می ...

میدونم عزیزم منتها من برای هفدهم وقت دارم، دکترم‌گفت تا اونموقع مشکلی پیش نمیاد

الان برای خودم سوال پیش اومده چون دیدم تو همین سایت گفتن اگر خونریزی تموم بشه یعنی بقایایی هم‌ نمونده

خبر دارى كه شهرى روى لبخند تو شاعر شد؟چرا اينگونه، كافرگونه، بى رحمانه ميخندى...؟!🌹🥀
در ضمن بقایاش ب صورت رگه های خیلی ریز ممکنه باشه هنور. چون برای منم همونطور بود .

شما هم با قرص سقط کردین؟ 

نه من من 4 هفته ام بود ،اونقدر راه رفتم خودش افتاد .

منم یه سقط تو پنج هفته داشتم‌که خودش راحت افتاد چون پوچ بود

ولی این ضربان قلب داشت، اشتباه کردم شیاف گذاشتم وگرنه اینم‌خودش دفع میشد

منم یه سقط تو پنج هفته داشتم‌که خودش راحت افتاد چون پوچ بود ولی این ضربان قلب داشت، اشتباه کردم شیا ...

اره برای منم گفت شیاف بگذاری شاید بمونه ،همه جا رو گشتم شیاف خارجی نبود ،ایرانی هم ب درد نخورد و افتاد.

انشاءالله شما هم زودتر خوب بشید .

اره برای منم گفت شیاف بگذاری شاید بمونه ،همه جا رو گشتم شیاف خارجی نبود ،ایرانی هم ب درد نخورد و افت ...

من شیاف خارجی گذاشتم ده روز روزی دوبار، ولی فایده ای نداشت، به نظرم وقتی نخواد بمونه نمیمونه

اره برای منم گفت شیاف بگذاری شاید بمونه ،همه جا رو گشتم شیاف خارجی نبود ،ایرانی هم ب درد نخورد و افت ...

ممنون‌عزیزم ان شاءالله

من شیاف خارجی گذاشتم ده روز روزی دوبار، ولی فایده ای نداشت، به نظرم وقتی نخواد بمونه نمیمونه

بله همینطوره 

البته من فعالیتم زیاد بود ،تجربه ای هم نداشتم ،تو دانشگاه پله زیاد بالا و پایین کردم ،ب خاطر همون افتاد

بله همینطوره  البته من فعالیتم زیاد بود ،تجربه ای هم نداشتم ،تو دانشگاه پله زیاد بالا و پایین ...

ان شاءالله به وقتش دوباره باردار میشی و دوران بارداری راحتی رو تجربه میکنی عزیزم