2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بلع زیاد علاقم ب درس زیاد بود در کنارش سخت تمرین میکردم چون رشتع ورزشیمو دوست داشتم کانون زیانم میرفتم 

برام فرقی نداشت وقتی درس داشتم تو هر شرایطی میخوندم چون تموم تمرکزم رو درس بود و اینکه بتونم فردا بهترین نمره رو بیارم

وقتی با من حرف میزنی رفتار ارزونتو بزار توی جیبت:)                                              هیتلرم خوبه ها، اما من عاشق با پنیه سربریدنای چرچیلم                                                                                                                           https://t.me/Hich_zh

من وقتی میخواستم کارشناسیم رو بگیرم متاهل بودم و یه بچه داشتم در طول روز نمیشد بخونم

معمولاً ظهر‌ها که دخترم خواب بود منم یه کم میخوابیدم بعد دوباره ۱۱و۱۲ که اونا میخوابیدن تا ۴ صبح میخوندم

سارا مامانِ آیلین و آدرین👩‍👧‍👦 مدرس ریاضی 👩‍🏫

اره من درس خون بودم تا تلوزیون روشن نبود نمیتونستم بخونم باید سعی کنی فقط کتابت رو‌ ببینی یعنی فقط روی یه چیز متمرکز باشی یا کتاب یا اطرافیات اگه رو دوتاش متمرکز باشی به نحوه درس خوندنت میگن طوطی وار 

بلع زیاد علاقم ب درس زیاد بود در کنارش سخت تمرین میکردم چون رشتع ورزشیمو دوست داشتم کانون زیانم میرف ...

عه چطور اینقدر مصمم بودی ب خوندن

من باید ی درسی رو بخونم فقط فرار میکنم ازش

لطفا دعا کنید شوهرم کار پیدا کنه هوا سرد شده پیک موتوری سختا. بیزحمت بازم دعا کنید زودتر بریم پیش شوهرم.

عادت دارم تو سر و صدا درس بخونم، من اول دبیرستان ازدواج کردم 16 سال و نیمم بود بچه دارشدم، بعد با یه پسر بچه ی شیطون سه ساله دانشگاه تهران قبول شدم 

لبخند بزن، انار لب های تو را دانه کنم...

تو دبیرستان عادت داشتم با صدا تلویزیون درس میخوندم ولی تو دوران دانشگاه نه باید سکوت باشه و حالا میفهمم که چرا تو دبیرستان انقد نمرهام افتضاح بود😅😅😅گوش گیر بگیر از اینایی که مثل هدفونه 

مدیونی اگه تاپیکی بود که اسی عکسشو گذاشت منو تگ نکنی جیگر😂
بلع زیاد علاقم ب درس زیاد بود در کنارش سخت تمرین میکردم چون رشتع ورزشیمو دوست داشتم کانون زیانم میرف ...

وای همین زبانو میگی.از کی هست کتاباشو خریدم ولی این دست اون دست میکنم

لطفا دعا کنید شوهرم کار پیدا کنه هوا سرد شده پیک موتوری سختا. بیزحمت بازم دعا کنید زودتر بریم پیش شوهرم.