2777
2789

بچه ها خواهرم ۵ سالشه با یه پسری رفیقه هرچی ازش گوشی میگیریم و محدودش میکنیم .بهش پول زیاد میدیم .محبت میکنیم .ولی گوش نمیده .پسره عاشقش کرده بدجور . پسره ۱۷ سالشه .چکار کنم راهنمایی کنید . کوچیکن خو .میترسم گولش بزنه و...

وای خیلی بده ک ۵ ساله را پس بر نیایین

ازدواج ینی زندگی مشترک، ظرف شستن مشترک، توالت شستن مشترک، ناهار و شام خوردن مشترک، خرید مشترک، خنده مشترک، گریه مشترک، شادی مشترک، غم‌مشترک، پولداری مشترک، بی‌پولی مشترک، ... اگه این چیزارو بلد نیستین لطفا ازدواج نکنین!

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یا با پسره حرف بزنین یا با یه پیج فیک برین به پسره پیام بدین مخشو بزنین و بهش پیشنهاد دوستی بدین احتمال قبول کردنش هست بعد اسکرین شات بگیرین به خواهرتون نشون بدین🤷‍♀️

عشق تو سن پایین اونم تویه این وضعیت اجتماعی و اقتصادی جامعه واقعا به جز عقب موندن از اینده و ضربه روحی خوردن هیچ چیز دیگه ای نداره.مخصوصا واسه دخترا.من خودم یه قربانی ام که تو سن خواهر شما اشتباه کردم و داغون شدم و تازه دارم بهتر میشم الته من یه پسرم

اگر ۶م امکان مشاور بردن ندارید به هر علتی، از مشاوره های تلفنی استفاده کنید.مثلا مشاورهای خانوادگی سامانه ۰۹۶۴۰

با تلفن ثابت بگیرید و از مشاورهای اونجا راهنمایی بخواید کمکتون میکنن.حل میشه به امید خدا.

یا با پسره حرف بزنین یا با یه پیج فیک برین به پسره پیام بدین مخشو بزنین و بهش پیشنهاد دوستی بدین احت ...

دخترا دور از جون انقدر ساده تشریف دارن که بفمهن طرف با ده تا دیگه ام دوسته ککشونم نمیگزه

اگر پسره به خواهرتون قول ازدواج داده باهاش منطقی صحبت کنین که هنوز دانشگاه نرفته ممکنه کیس های بهتری داشته باشه بعدشم پسر ۱۷ ساله که هنوز درس و مشقش تموم نشده و هنوز وارد جامعه نشده چطوری میتونه قول ازدواج بده و مسئولیت پذیر باشه 

دخترا دور از جون انقدر ساده تشریف دارن که بفمهن طرف با ده تا دیگه ام دوسته ککشونم نمیگزه

خب دیگه 

یکی باید بهشون یا بهتره بگم بهمون بفهمونه این موضوعو 

اینکه این یدونه در آسمون وا نشده افتاده باشه فقط واسه تو😑😐