2777
2789
چقدر همه عروسيا جمعيتى بوده!!!

اره ولی من تک دخترم نمیشد دعوت نکرد 

نترکون دیگه سومین کاربریمه نی نی یار  عالم از شور و شر عشق خبر هیچ نداشت فتنه انگیز جهان غمزه جادوی تو بود   خدایا شکرت بابت داشتن یه پدر و مادر دلسوز و یه همسر مهربون دو تا وروجک شیطون فقط تنها چیزی که خدا جون ازت میخوام سلامتی خانوادمه همین   اقایون محترم درخواست دوستی ندید   

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

۴ نفر شاهد عقد در محضرخانه جهت صرف شیرینی تازه بدون چایی😕

فکر کنم طول مسیر برگشت به خونه اشون با زبونشون دندوناشونو خالی میکردن از خورده های شیرینی😞

کاربران قلعه، elinalooove ، مارال _   و بقیه اونایی که قبلا توهین کردن و الان با کاربریای جدید هستن به هیچ عنوان با من مخاطب نشن⛔️

پیرا اب و دوغ خوردن جونا دلستر و نوشابه . همه تعریف میکردن حتی بعد عروسی ما باب شد چندتا عروسی اینجو ...

😂😂😂😂😂

من تمام عروسی هایی ک رفتم چندنوع نوشیدنی بوده

حتی عروسی دخترعمه ام

همراه شیرینی چند نوع نوشیدنی خنک بود

شیرموز

اب پرتقال البالو طالبی

موقع شام هم همینطور

چندنوع نوشیدنی خنک بود

اره ولی من تک دخترم نمیشد دعوت نکرد 

ما اگه مى خواستيم هركيو كه ميشناسيمم دعوت كنيم، نهايت ٥٠٠ نفر ميشدن!

آخه الان با اين شرايط گرونيا، نميشه به هركى گفتى سلام، دعوتش كنى كه!

اَللّٰهُمَّ عَجِّلْ لِوَليِكْ اَلْفَرَجْ
فکر میکردم عروسی خودم از همه کم جمعیت تر بوده😁

نه جانم من از همه داغونتره اوضام😞

کاربران قلعه، elinalooove ، مارال _   و بقیه اونایی که قبلا توهین کردن و الان با کاربریای جدید هستن به هیچ عنوان با من مخاطب نشن⛔️

😂😂😂😂😂 من تمام عروسی هایی ک رفتم چندنوع نوشیدنی بوده حتی عروسی دخترعمه ام همراه شیرینی چند نو ...

خب شاید تو شهر شما اینحورع تو شهر ما فقط نوشابه قوطی میدادن حتی مجالس سلف هم ک میرفتیم فقط پپسی میچیدن خخخخخ

حالا بین چهار نفر و سیزده نفر، اختلاف زیادی نیست.  منم مثل خودتم. تو دنیا تنها نیستی😂

😞😞😞😞